Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MOCOL (MOKUMS COLLECTIEF)

zo 4 juni 2023, 16:00

De inloop is vanaf 16:00 waar je kan rondlopen door de expositie, spreken met de kunstenaars en werk aanschaffen.

De deelnemende kunstenaars zijn:

Sterre Pomper studeert dit jaar af aan de Text en Textiel opleiding van de Rietveld Academie. Ze combineert graag kleurrijk textiel met bestaande foto’s.
Bob Jonkers is een klassiek getrainde schilder die voornamelijk realistisch schildert. Hij experimenteert meer en meer met kleuren en abstractie, na een art residence in Japan.
Amon Vallentin is een maker die zich heeft gericht op het totaalplaatje. Hiermee creëert hij een belevenis die de toeschouwer transporteert naar een ander hier en nu.
Sven Jonkers is houtbewerker die voornamelijk gebruikmaakt van duurzaam hout van Nederlandse bodem. Hij creëert tijdloos meubilair dat de eigenheid en authenticiteit van het hout naar voren brengt, middels traditionele technieken.
Tycho is een multidisciplinair kunstenaar. Met de nodige ervaring op het gebied van graffiti en straatwerk begeeft hij zich veelvuldig op het pad van ongevraagde expressie en subversieve uitingen in de publieke ruimte.
Amon Vallentin is een maker die zich heeft gericht op het totaalplaatje. Hiermee creëert hij een belevenis die de toeschouwer transporteert naar een ander hier en nu.
Robin Kapitein maakt sinds een aantal jaar kunstwerken van glas-in-lood, met name geïnspireerd door traditionele, figuratieve tatoeage beeltenissen. Sinds een paar maanden experimenteert hij met meer abstracte werken.
Omar de Jong is beeldhouwer, gespecialiseerd in keramiek. Zijn werk reflecteert voornamelijk op uitsluiting, en haalt inspiratie uit traditioneel en hedendaags west-Afrikaans keramiek.
Yvonne Zoethout maakt portretfoto’s die een dromerige en oprechte sfeer dragen. Met haar foto’s biedt ze de kijkers de kans om deze zelf te interpreteren.
Casper Braat beelden en installaties verheerlijken het alledaagse door het normale op een voetstuk te plaatsen. Monumenteel in materiaal is zijn werk gemaakt om te blijven bestaan, verwijzende naar de excessen van het heden voor de toekomstige generaties.
Una en Wies van Atelier oprecht  maken handgemaakte sieraden, voor ieder wat wils. Juist super simpel en elegant, of heel uitgesproken en aanwezig. Ook daartussen proberen wij een balans te vinden.

Vanaf 19:00 wordt er een uitgebreid mediterraan buffet geserveerd.

En vanaf  18:00 tot 23.00 is er livemuziek van Sunset Society, Beachtenis, De Maestros en Middenweg, aansluitend speelt een DJ

Voor verdere updates en informatie kan je het collectief volgen op instagram/mocol4juni
Entree: 10,-
Entree & buffet 30,-

Gegevens

Datum:
zo 4 juni 2023
Tijd:
16:00