Zakelijk

Slide
1O4A2121
Slide
1O4A2097
PRIJZEN 1
IMG_1262
IMG_1254
previous arrow
next arrow

ZAKELIJKE VERHUUR

VERGADEREN, PRESENTATIES, TRAININGEN

Even uit de bedrijfssfeer treden levert vaak zoveel op. Inspiratie en motivatie liggen voor het oprapen in de monumentale zaal van De Nieuwe KHL.

We hebben uitstekende faciliteiten voor kleine en grote gezelschappen tot 150 medewerkers. Onze professionele keuken voert met liefde ontbijt, lunch, diner of hapjes aan. Heeft u verschillende ruimtes nodig? We kunnen arrangementen bieden samen met het nabij gelegen Lloyd Hotel.

En dat bevalt, blijkt uit de bedrijven die onze zaal als vaste locatie gebruiken voor bijeenkomsten, trainingen of presentaties. Daaronder zijn de Volkskrant, de VU en de gemeente Amsterdam.

Nog meer voordelen:

  • De Nieuwe KHL is heel goed bereikbaar met de auto (5 min rijden van de ring afslag S114) en het openbaar vervoer (drie haltes met tram 26 vanaf het CS).
  • Recht tegenover ons pand zit de parkeergarage van Winkelcentrum Brazilië. De eerste 1,5 uur parkeert u gratis, daarna betaald u 3,00 euro per 30 min.
  • Wij beschikken over een sterk WIFI netwerk, professionele geluidsapparatuur en een krachtige beamer.
  • We hebben flip-overs en verschillende soorten meubilair in huis om de zaal in te richten naar uw wensen. Dat kan een formele vergadering setting zijn of een meer informele clubsetting.

Maak vooral uw wensen kenbaar, daar kunnen wij vast aan voldoen.

 

GOED OM TE WETEN

Wij monitoren continue de lucht in de zaal en restaurant d.m.v. gekalibreerde CO2 meters. De CO2 concentratie is een goede indicator voor de luchtkwaliteit. Daarop passen we de ventilatie aan. Ons ventilatiesysteem kan twee keer per uur alle lucht in de zaal verversen.

Onze locatie is volledig rolstoeltoegankelijk, beschikt over een mindervaliden-toilet en is goedgekeurd door cliëntenbelang Amsterdam.

 

INTERESSE?

Kijk hieronder voor onze prijzen, of bel of mail ons voor een bezichtiging en een vrijblijvende offerte:

Telefoon: 020 77 91 575

E-mail: info@denieuwekhl.nl