Uitvaart

IMG_0974
IMG_1130
1O4A2121
IMG_2006
IMG_1255
_DSC5633
previous arrow
next arrow

Afscheid en herdenken

In De Nieuwe KHL kunt u samen met uw familie en vrienden stilstaan bij alle grote gebeurtenissen in uw leven. Dus ook bij het afscheid na een overlijden.

Afscheid nemen van een geliefde vraagt om een locatie waar u zich thuis voelt. Waar u alle tijd krijgt om het leven van uw dierbare te vieren. Waar u kunt lachen om de herinneringen en huilen om het afscheid. Kortom: om een omgeving die bij u past.

Persoonlijke invulling

Iedere herdenking is anders. In overleg met u en de uitvaartondernemer richten we de zaal en locatie in naar uw wensen.

U kunt voor de bijeenkomst gebruik maken van de hele locatie: zowel het café-restaurant als de zaal staan tot uw beschikking.

 • Het café-restaurant is een prettige ruimte voor de ontvangst van de gasten. We kunnen hier een koffie- en theebuffet klaarzetten, als u dat wenst.
 • Voor de herdenkingsbijeenkomst richten we de aangrenzende zaal in overleg met u in. Klassiek in een theateropstelling, of meer informeel met kleine tafeltjes en statafels met barkrukken.
 • Na afloop van de herdenking kunt u op informele wijze napraten, met koffie of een borrel, bij mooi weer ook op het tuinterras. De keukenbrigade van ons restaurant maakt alles op maat, van lunch, taart, borrelhapjes tot complete dinerbuffetten. Zie link onder voor meer details.
 • De capaciteit van de zaal is circa 100 personen in een theatersetting, maar in een meer informele setting is 150 personen ook mogelijk.

Geen zorgen over de techniek

We hebben alles in huis om de herdenking technisch te ondersteunen:

 • een groot scherm en beamer voor projectie;
 • geluidsversterking voor sprekers en voor live muziek;
 • en er is ook een goede piano beschikbaar.

Een beeld- en/of geluidtechnicus is niet inbegrepen in de prijs, maar kan via ons of via de uitvaartondernemer worden geregeld.

Goed bereikbaar

Recht tegenover ons pand is de parkeergarage van Winkelcentrum Brazilië waar uw genodigden kunnen parkeren. De rouwauto kan tot direct naast het pand komen. Ook is er de mogelijkheid om over het water aan te komen (tot op 120 meter) of vertrekken naar bijvoorbeeld Zorgvlied of De Nieuwe Noorder. Onze locatie is rolstoeltoegankelijk en is goedgekeurd door cliëntenbelang Amsterdam.

Prijzen 

Voor een uitvaart huurt u zowel de zaal als het restaurant voor een hele dag (ochtend & middagdeel). Zo’n bijeenkomst laat zich immers niet combineren met andere activiteiten en de voorbereidingen en de inrichting voor een uitvaart kosten veel tijd. Ongeacht de dag zijn de kosten daarvoor 1.350,- (incl btw). Dat is inclusief:

 • de inrichting van de ruimtes in overleg en naar wens;
 • een gastheer/vrouw en het cateringpersoneel (maar excl. een eventuele technicus);
 • het gebruik van de aanwezige technische faciliteiten zoals geluid, licht en projectie;
 • het gebruik van de piano.

Contact

Bel of mail ons voor meer informatie:
Telefoon: 06 539 387 26
E-mail: info@denieuwekhl.nl

Iedere uitvaartondernemer is hier welkom, maar mocht u nog geen keuze hebben gemaakt kunnen wij u twee ondernemingen aanbevelen, die hier vaker een afscheid hebben verzorgd en waarmee wij goede ervaringen hebben:

Uitvaartbegeleiding Merel Westermann
24/7 bereikbaar op 06 449 807 03

De Ode Uitvaartbegeleiding op het KNSM-eiland.
24/7 bereikbaar op 020 4190 882

‘Iedereen voelde zich thuis en welkom en dat is bijzonder belangrijk onder die moeilijke omstandigheden’.

‘Dank voor het gastvrije en goed georganiseerde afscheid en jullie flexibiliteit’.