Café-Restaurant

Slide

MEDITERRANE KEUKEN

Chefkok Mathijs heeft een nieuwe liefde opgedaan: de mediterrane keuken. Laat je smaakpapillen in de watten leggen en kom snel proeven!

Slide

MENU

‘De ontdekking van '22! Lekker eten, goede sfeer, topkok, fijne hosts. Een geheim dat bekend moet worden’. (Recensie op Bookdinners)

Slide

THEATERMENU

Kijken en eten: een mooie combinatie. Combineer je theaterbezoek met een tweegangenmenu (een hoofdgerecht en een voor- of nagerecht naar keuze). Dubbel genieten.

Slide

ONZE KOKS

Ons onovertroffen koksduo: Mathijs en Bas.

previous arrow
next arrow

De mediterrane keuken
MENU

Het restaurant is open van woendag t/m zondag vanaf 16.00.

Voorgerechten

Stokviskroketjes met coleslaw van spruitjes en ingelegde radijs: 11,50
Bavette van de grill met zoete aardappel en chimichurrie: 11,50
Tartelette met burrata, spinazie en gedroogde vijgen: 11,50

Hoofdgerechten

Gebraiseerde kalfsschenkel met aardappelmousseline, bleekselderij en worteltjes: 22,50
Heilbotfilet met geroosterde lil gem, meiraapjes en kokkels: 22,50
Gratin van cavelo nero met geroosterde sjalot, koningsboleten en blauwe kaas: 20,50
Huisgemaakte gnocchi met salieboter en Parmezaan, geserveerd met een groene salad: 18,50
Mosselen a la marinière. Geserveerd met friet en salade: 21,50
Kaasfondue van blue d’auvergne met crudites en brood: 21,50

Kindergerechten

Kippenbout, frites en seizoensgroenten: 12,50
Kleine pasta van de week: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)

Nagerechten

Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Chocolademousse met kletskop-crumble en sinaasappel: 8,50
Crème brûlée met kardemom: 8,50
Affogato: 7,50

The restaurant is open from Wednesday to Sunday from 4 p.m.

Starters

Stockfish croquettes with Brussels sprout coleslaw and pickled radish: 11,50
Bavette from the grill with sweet potato and chimichurrie: 11,50
Tartelette with burrata, spinach and dried figs: 11,50   

Main dishes

Braised veal shank with potato mousseline, celery and carrots: 22,50
Halibut fillet with roasted lil gem, turnips and clams: 22,50
Gratin of cavelo nero with roasted shallot, king boletus and blue cheese: 20,50
Homemade gnocchi with sage butter and Parmesan, served with a green salad: 19,50
Mussels a la marinière. Served with fries and salad: 21,50
Blue d’auvergne cheese fondue with crudites and bread: 21,50

Children’s dishes

Chicken leg, fries and seasonal vegetables: 12,50
Small pasta of the week: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)

Desserts

Tarte tatin of apple & vanilla ice cream: 8,50
Chocolate mousse with gingerbread crumble and orang: 8,50
Crème brûlée with with cardamom: 8,50
Affogato (vanilla ice cream with hot espresso and a dash of almond liqueur): 7,50