Café-Restaurant

Slide

MEDITERRANE KEUKEN

Onze chefkok Helder is in Portugal geboren en heeft een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. Laat je smaakpapillen in de watten leggen en kom snel proeven!

Slide

MENU

‘De ontdekking van '22! Lekker eten, goede sfeer, topkok, fijne hosts. Een geheim dat bekend moet worden’. (Recensie op Bookdinners)

Slide

THEATERMENU

Kijken en eten: een mooie combinatie. Combineer je theaterbezoek met een tweegangenmenu (een hoofdgerecht en een voor- of nagerecht naar keuze). Dubbel genieten.

Slide
previous arrow
next arrow

De mediterrane keuken
MENU

Het restaurant is open van woensdag t/m zondag vanaf 16.00.
Let op: in verband met een evenement is het restaurant zondag 4 juni gesloten.   

Voorgerechten

Soep van de dag: 6,50
Octopussalade
met geroosterde paprika in een vinaigrette: 11,50
Carpaccio van gerookte ribeye met citroenmayonaise en kappertjes: 11,50
Gefrituurde trappistenkaas met vijgenbrood, abrikozenjam en sla: 11,50
Portobello gegratineerd met geitenkaas en een rode bietensaus: 11,50

Hoofdgerechten

Kalfskotelet met calvadossaus, geserveerd met friet en salade: 23,50
Hele zeebaars met aardappeltjes en een salsa verde saus, geserveerd met een groene salade: 23,50
Asperges met nieuwe aardappeltjes en een boter-ei-saus. Geserveerd met een keuze uit: abdij ham, gerookte zalm of Koningsboleet: 22,50
Groenten lasagne met linzen, spinazie en paddenstoelen, geserveerd met een groene salade: 20,50
Portugese rijstschotel met zeeduivel en garnalen, geserveerd met een groene salade: 23,50
Kaasfondue van blue d’Auvergne met crudites en brood: 21,50

Kindergerechten

Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Kleine pasta van de week: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)

Nagerechten

Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Chocolademousse met kletskop-crumble en sinaasappel: 8,50
Crème Catalana met citroen: 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50

The restaurant is open from Wednesday to Sunday from 4 p.m.
Please note: due to a event, the restaurant will be closed on Sunday 4 June.

Starters
Soup of the day: 6,50
Octopus salad
with roasted peppers in a vinaigrette: 11,50
Carpaccio of smoked ribeye with lemon mayonnaise and capers: 11,50
Fried Trappist Cheese with fig read, apricot jam and salad: 11,50
Portobello au gratin with goat cheese and beetroot sauce: 11,50
Main dishes

Veal cutlet with calvados sauce, served with fries and salad: 23,50
Whole sea bass with potatoes and a salsa verde sauce, served with a green salad: 23,50
Asparagus with new potatoes and a butter-egg sauce. Served with a choice of: abbey ham, smoked salmon or king bolete: 22,50
Vegetable lasagna with lentils, spinach and mushrooms, served with a green salad: 20,50
Portuguese rice dish with monkfish and shrimps, served with a green salad, served with a green salad: 23,50
Cheese fondue of blue d’auvergne, with crudites and bread: 21,50

Children’s dishes

Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Small pasta of the week: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)

Desserts

Tarte tatin of apple & vanilla ice cream: 8,50
Chocolate mousse with gingerbread crumble and orang: 8,50
Crème Catalana with lemon: 8,50
Affogato (vanilla ice cream with hot espresso and a dash of almond liqueur): 7,50