De mediterrane keuken
MENU
Het restaurant is open van woendag t/m zondag vanaf 16.00.
Voorgerechten
Stokviskroketjes met coleslaw van spruitjes en ingelegde radijs: 11,50
Bavette van de grill met zoete aardappel en chimichurrie: 11,50
Tartelette met burrata, spinazie en gedroogde vijgen: 11,50
Hoofdgerechten
Gebraiseerde kalfsschenkel met aardappelmousseline, bleekselderij en worteltjes: 22,50
Heilbotfilet met geroosterde lil gem, meiraapjes en kokkels: 22,50
Gratin van cavelo nero met geroosterde sjalot, koningsboleten en blauwe kaas: 20,50
Huisgemaakte gnocchi met salieboter en Parmezaan, geserveerd met een groene salad: 18,50
Mosselen a la marinière. Geserveerd met friet en salade: 21,50
Kaasfondue van blue d’auvergne met crudites en brood: 21,50
Kindergerechten
Kippenbout, frites en seizoensgroenten: 12,50
Kleine pasta van de week: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)
Nagerechten
Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Chocolademousse met kletskop-crumble en sinaasappel: 8,50
Crème brûlée met kardemom: 8,50
Affogato: 7,50
The restaurant is open from Wednesday to Sunday from 4 p.m.
Starters
Stockfish croquettes with Brussels sprout coleslaw and pickled radish: 11,50
Bavette from the grill with sweet potato and chimichurrie: 11,50
Tartelette with burrata, spinach and dried figs: 11,50
Main dishes
Braised veal shank with potato mousseline, celery and carrots: 22,50
Halibut fillet with roasted lil gem, turnips and clams: 22,50
Gratin of cavelo nero with roasted shallot, king boletus and blue cheese: 20,50
Homemade gnocchi with sage butter and Parmesan, served with a green salad: 19,50
Mussels a la marinière. Served with fries and salad: 21,50
Blue d’auvergne cheese fondue with crudites and bread: 21,50
Children’s dishes
Chicken leg, fries and seasonal vegetables: 12,50
Small pasta of the week: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)
Desserts
Tarte tatin of apple & vanilla ice cream: 8,50
Chocolate mousse with gingerbread crumble and orang: 8,50
Crème brûlée with with cardamom: 8,50
Affogato (vanilla ice cream with hot espresso and a dash of almond liqueur): 7,50