DE MEDITERRANE KEUKEN
Iedere maand serveert de Nieuwe KHL een nieuw theatermenu met ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Ideaal om je theaterbezoek mee te completeren. Ga je niet naar het optreden, maar wil je wel eten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!
‘Armpjes bloot, theater dood’, een oude theaterwijsheid.
In verband met de zomerrust van ons podium is het restaurant gesloten tot 1 sept.
THE MEDITERRANEAN KITCHEN
Every month the Nieuwe KHL serves a new menu with a wide choice of starters, main courses and desserts. Ideal to complete your theater visit. You are not going to the performance, but do want to eat? Of course you are still very welcome!
Due to the summer rest of our stage, the restaurant is closed until Sept 1.
Groepsdiner of groepslunch?
Groepen ontvangen we graag, op alle dagen van de week. Mail info@denieuwekhl.nl of bel 020 779 15 75 voor de mogelijkheden.
MENU
Voorgerechten
Bietencarpaccio met balsamico, rucola en walnoten (v): 12,50
Graved lax met aardappelsalade, rode biet en zure room: 12,50
Tomaten-paprikasoep met gerookte amandelen: 6,50
Zoete aardappelsoep met venkel en koriander: 6,50
Hoofdgerechten
Ribeye van de grill met Madeira-jus, zomergroenten en friet: 23,50
Makreel van de grill met zoete aardappel en venkel (v): 23,50
Ravioli met pompoen, zomergroenten en beurre Blanc (v) Geserveerd met een groene salade: 22,50
Kaasfondue van tomme de savoie met crudités en brood (v): 22,50
Kindergerechten
Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)
Nagerechten
Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Pastel de nata met vanille-ijs: 8,50
Dame Blanche: 8,50
Coupe colonel (citroensorbet-ijs met vodka): 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50
Starters
Beet carpaccio with balsamic vinegar, arugula and walnuts (v): 12.50
Graved lax with potato salad, beetroot and sour cream: 12,50
Tomato-pepper soup with smoked almonds (v): 6.50
Sweet potato soup with fennel and coriander (v): 6.50
Main dishes
Ribeye from the grill with Madeira gravy, summer vegetables and fries: 23.50
Mackerel from the grill with sweet potato and fennel: 23.50
Ravioli with pumpkin, summer vegetables and beurre Blanc (v): 22.50
Cheese fondue with Tomme de Savoie, crudites and bread (v): 22.50
Children’s dishes
Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)
Desserts
Tarte tatin from Goudreinet with vanilla ice cream: 8.50
Pastel de nata with vanilla ice cream: 8.50
Dame Blanche: 8.50
Coupe colonel (lemon sorbet ice cream with vodka): 8.50
Affogato (scoop of vanilla ice cream topped with hot espresso and a dash of amaretto): 7.50