De mediterrane keuken
MENU
Het restaurant is open op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf 16.00.
Het restaurant is gesloten op maandag, dinsdag en zaterdag.
Voorgerechten
Soep van de dag: 6,50
Viskoekjes met tartaarsaus: 11,50
Tartalette met shiitaki en gegratineerde Cabrales: 11,50
Kruidensalade met buikspek en een kikkoman wasabi-dressing: 11,50
Hoofdgerechten
Biefstuk met Pedro Ximenez-saus, seizoensgroenten en friet: 23,50
Rode poon met salsa verde en roseval aardappeltjes: 23,50
Gerookte peer, gefrituurde Ruscello-kaas en gecarameliseerde bietjes: 21,50
Linguini alla vongole, geserveerd met een salade: 21,50
Kaasfondue van Stilton en witte port met crudites en brood: 22,50
Mosselen marinière geserveerd met friet en groene salade: 22,50
Mosselen met Pastis en venkel: geserveerd met friet en groene salade: 22,50
Kindergerechten
Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Kleine pasta van de week: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)
Nagerechten
Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Chocolademousse met kletskop-crumble en sinaasappel: 8,50
Crème Catalana met citroen: 8,50
Mascarpone met meloen en een meloncello: 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50
The restaurant is open on Wednesday, Thursday, Friday and Sunday from 4 pm.
The restaurant is closed on Mondays, Tuesdays and Saturdays.
Starters
Soup of the day: 6,50
Fish cakes with tartar sauce: 11,50
Tartalette with shiitaki and gratinated Cabrales: 11,50
Herb salad with pork belly and a kikkoman wasabi dressing: 11,50
Main dishes
Steak with Pedro Ximenez sauce, seasonal vegetables and fries: 23,50
Red gurnard with salsa verde and roseval potatoes: 23,50
Smoked pear with fried Ruscello cheese and caramelized beets: 23,50
Linguini alla vongole, served with a salad: 21,50
Cheese fondue with Stilton cheese and white port, served with crudites and bread: 22,50
Mussels marinière
served with fries and a green salad: 22.50
Mussels with Pastis and fennel
served with fries and a green salad: 22.50
Children’s dishes
Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Small pasta of the week: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)
Desserts
Tarte tatin of apple & vanilla ice cream: 8,50
Chocolate mousse with gingerbread crumble and orang: 8,50
Crème Catalana with lemon: 8,50
Mascarpone with melon and a meloncello: 8,50
Affogato (vanilla ice cream with hot espresso and a dash of almond liqueur): 7,50