Café-Restaurant

Slide

MEDITERRANE KEUKEN

Onze chefkok Helder is in Portugal geboren en heeft een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. Laat je smaakpapillen in de watten leggen en kom snel proeven!

Slide

MENU

‘De ontdekking van '22! Lekker eten, goede sfeer, topkok, fijne hosts. Een geheim dat bekend moet worden’. (Recensie op Bookdinners)

Slide

THEATERMENU

Kijken en eten: een mooie combinatie. Combineer je theaterbezoek met een tweegangenmenu (een hoofdgerecht en een voor- of nagerecht naar keuze). Dubbel genieten.

Slide
previous arrow
next arrow

De mediterrane keuken
MENU

Het restaurant is open op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf 16.00.
Het restaurant is gesloten op maandag, dinsdag en zaterdag.

Voorgerechten

Soep van de dag: 6,50
Viskoekjes met tartaarsaus: 11,50
Tartalette met shiitaki en gegratineerde Cabrales: 11,50
Kruidensalade met buikspek en een kikkoman wasabi-dressing: 11,50

Hoofdgerechten

Biefstuk met Pedro Ximenez-saus, seizoensgroenten en friet: 23,50
Rode poon met salsa verde en roseval aardappeltjes: 23,50
Gerookte peer, gefrituurde Ruscello-kaas en gecarameliseerde bietjes: 21,50
Linguini alla vongole, geserveerd met een salade: 21,50
Kaasfondue van Stilton en witte port met crudites en brood: 22,50
Mosselen marinière geserveerd met friet en groene salade: 22,50
Mosselen met Pastis en venkel: geserveerd met friet en groene salade: 22,50

Kindergerechten

Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Kleine pasta van de week: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)

Nagerechten

Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Chocolademousse met kletskop-crumble en sinaasappel: 8,50
Crème Catalana met citroen: 8,50
Mascarpone met meloen en een meloncello: 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50

The restaurant is open on Wednesday, Thursday, Friday and Sunday from 4 pm.
The restaurant is closed on Mondays, Tuesdays and Saturdays.

Starters

Soup of the day: 6,50
Fish cakes with tartar sauce: 11,50
Tartalette with shiitaki and gratinated Cabrales: 11,50
Herb salad with pork belly and a kikkoman wasabi dressing: 11,50

Main dishes

Steak with Pedro Ximenez sauce, seasonal vegetables and fries: 23,50
Red gurnard with salsa verde and roseval potatoes: 23,50
Smoked pear with fried Ruscello cheese and caramelized beets: 23,50
Linguini alla vongole, served with a salad: 21,50
Cheese fondue with Stilton cheese and white port, served with crudites and bread: 22,50
Mussels marinière
served with fries and a green salad: 22.50
Mussels with Pastis and fennel
served with fries and a green salad: 22.50

Children’s dishes

Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Small pasta of the week: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)

Desserts

Tarte tatin of apple & vanilla ice cream: 8,50
Chocolate mousse with gingerbread crumble and orang: 8,50
Crème Catalana with lemon: 8,50
Mascarpone with melon and a meloncello: 8,50
Affogato (vanilla ice cream with hot espresso and a dash of almond liqueur): 7,50