Café-Restaurant

Slide

MEDITERRANE KEUKEN

Onze chefkok Helder is in Portugal geboren en heeft een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. Laat je smaakpapillen in de watten leggen en kom snel proeven!

Slide

MENU

‘De ontdekking van '23! Lekker eten, goede sfeer, topkok, fijne hosts. Een geheim dat bekend moet worden’. (Recensie op Bookdinners)

Slide

THEATERMENU

Kijken en eten: een mooie combinatie. Combineer je theaterbezoek met een tweegangenmenu (een voor en een hoofdgerecht naar keuze). Dubbel genieten.

Slide
IMG_2416
previous arrow
next arrow

DE MEDITERRANE KEUKEN

Iedere maand serveert de Nieuwe KHL een nieuw theatermenu met ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Ideaal om je theaterbezoek mee te completeren. Ga je niet naar het optreden, maar wil je wel eten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Het restaurant is geopend op:
Februari: vrijdag 2, zondag 4, zondag 11, woensdag 14, vrijdag 16, donderdag 22.
Maart: zondag 3, woensdag 6, vrijdag 8, zondag 10, woensdag 13, donderdag 14, zondag 17, donderdag 21, zondag 24, vrijdag 29.

THE MEDITERRANEAN KITCHEN

Every month the Nieuwe KHL serves a new menu with a wide choice of starters, main courses and desserts. Ideal to complete your theater visit. You are not going to the performance, but do want to eat? Of course you are still very welcome!

The restaurant is open on:
February: Friday 2, Sunday 4, Sunday 11, Wednesday 14, Friday 16, Thursday 22.
March: Sunday 3, Wednesday 6, Friday 8, Sunday 10, Wednesday 13, Thursday 14, Sunday 17, Thursday 21, Sunday 24, Friday 29.

Groepsdiner of groepslunch?
Groepen ontvangen we graag, op alle dagen van de week. Mail info@denieuwekhl.nl of bel 020 779 15 75 voor de mogelijkheden.

MENU

Voorgerechten

Wildpaté met paddenstoelen-salade en vijgen: 12,50
Pijlstraatinktvis gevuld met krab, gestoomde mosselen, grapefruit en wortelcrème: 12,50
Tarte tatin van sjalot en rode port met pastinaak en balsamico (v): 12,50

Hoofdgerechten

Gebraiseerde shortrib met Parmezaan-risotto en tuinerwten: 23,50
Escabeche van dorade, aardappelsalade en winterpeen: 23,50
Ravioli met pompoen, Parmezaan, salie en beurre noisette (v): 22,50
Kaasfondue van tomme de savoie met crudités en brood (v): 22,50

Kindergerechten

Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)

Nagerechten

Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Crème brulee met koffie en kardemom: 8,50
Dame Blanche (vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom): 8,50
Coupe colonel (citroensorbet-ijs met vodka): 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50

Starters

Game pate with mushroom salad and figs: 12,50
Arrowhead squid filled with crab, steamed mussels, grapefruit and carrot cream: 12,50
Tarte tatin of shallot and red port with parsnips and balsamic vinegar (v): 12.50

Main dishes

Braised short rib with Parmesan risotto and garden peas: 23.50
Escabeche of sea bream, potato salad and carrot: 23.50
Ravioli with pumpkin, Parmesan, sage and beurre noisette (v): 22.50
Cheese fondue with Tomme de Savoie, crudites and bread (v): 22.50

Children’s dishes

Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)

Desserts

Tarte tatin from Goudreinet with vanilla ice cream: 8.50
Crème brulee with coffee and cardamom: 8.50
Dame Blanche (vanilla ice cream with warm chocolate sauce and whipped cream): 8.50
Coupe colonel (lemon sorbet ice cream with vodka): 8.50
Affogato (scoop of vanilla ice cream topped with hot espresso and a dash of amaretto): 7.50