Café-Restaurant

Slide

MEDITERRANE KEUKEN

Onze chefkok Helder is in Portugal geboren en heeft een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. Laat je smaakpapillen in de watten leggen en kom snel proeven!

Slide

MENU

‘De ontdekking van '23! Lekker eten, goede sfeer, topkok, fijne hosts. Een geheim dat bekend moet worden’. (Recensie op Bookdinners)

Slide

THEATERMENU

Kijken en eten: een mooie combinatie. Combineer je theaterbezoek met een tweegangenmenu (een voor en een hoofdgerecht naar keuze). Dubbel genieten.

Slide
IMG_2416
previous arrow
next arrow

DE MEDITERRANE KEUKEN

Iedere maand serveert de Nieuwe KHL een nieuw theatermenu met ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Ideaal om je theaterbezoek mee te completeren. Ga je niet naar het optreden, maar wil je wel eten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Het restaurant is geopend op:
April: zondag 28.
Mei: donderdag 9, zaterdag 11, zondag 12, woensdag 15, donderdag 16, zondag 19, vrijdag 24, vrijdag 31

THE MEDITERRANEAN KITCHEN

Every month the Nieuwe KHL serves a new menu with a wide choice of starters, main courses and desserts. Ideal to complete your theater visit. You are not going to the performance, but do want to eat? Of course you are still very welcome!

The restaurant is open on:
April: Sunday 28.
May: Thursday 9, Saturday 11, Sunday 12, Wednesday 15, Thursday 16, Sunday 19, Fridag 24, Friday 31

Groepsdiner of groepslunch?
Groepen ontvangen we graag, op alle dagen van de week. Mail info@denieuwekhl.nl of bel 020 779 15 75 voor de mogelijkheden.

MENU APRIL

Voorgerechten
Asperge-velouté met zeekraal, lamsoor en croutons (v): 12,50
Carpaccio van runderlende met pesto, Parmezaan en rucola: 12,50
Gefrituurde calamares met aioli en koriandersalsa: 12,50
Hoofdgerechten

Parelhoen suprême met la ratte aardappels, lentegroente en saus van morieljes: 23,50
Witte asperges met krieltjes, ei, en bearnaise-saus 23,50
Naar keuze met:
– Boerenachterham
– Gerookte zalm
– Gebakken koningsboleten (v):
Ravioli met groene asperges, doperwten, beurre blanc en gerookte amandelen (v): 22,50
Kaasfondue van tomme de savoie met crudités en brood (v): 22,50

Kindergerechten

Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)

Nagerechten

Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Crème brulee met vanille en kardemom: 8,50
Dame Blanche (vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom): 8,50
Coupe colonel (citroensorbet-ijs met vodka): 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50

Starters

Asparagus velouté with samphire, sea lavender and croutons (v): 12.50
Carpaccio of beef loin with pesto, Parmesan and arugula: 12,50
Fried calamari with aioli and coriander salsa: 12.50

Main dishes

Guinea fowl supreme with la ratte potatoes, spring vegetables and morel sauce: 23.50
White asparagus with potatoes, egg, and béarnaise sauce: 23.50
With a choice of:
– Farmer’s ham
– Smoked salmon
– Fried king boletes
Ravioli with green asparagus, peas, beurre blanc and smoked almonds (v): 22.50
Cheese fondue with Tomme de Savoie, crudites and bread (v): 22.50

Children’s dishes

Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)

Desserts

Tarte tatin from Goudreinet with vanilla ice cream: 8.50
Crème brulee with vanilla and cardamom: 8.50
Dame Blanche (vanilla ice cream with warm chocolate sauce and whipped cream): 8.50
Coupe colonel (lemon sorbet ice cream with vodka): 8.50
Affogato (scoop of vanilla ice cream topped with hot espresso and a dash of amaretto): 7.50