DE MEDITERRANE KEUKEN
Iedere maand serveert de Nieuwe KHL een nieuw theatermenu met ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Ideaal om je theaterbezoek mee te completeren. Ga je niet naar het optreden, maar wil je wel eten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!
Het restaurant is open op:
April:
zon 20
Mei:
vrij 2, zon 11, zon 18, vrij 23
Juni
zon 1, don 5, vrij 6, zon 8, vrij 13, zon 15
THE MEDITERRANEAN KITCHEN
Every month the Nieuwe KHL serves a new menu with a wide choice of starters, main courses and desserts. Ideal to complete your theater visit. You are not going to the performance, but do want to eat? Of course you are still very welcome!
The restaurant is open on:
April:
Sun 20
May:
Fri 2, Sun 11, Sun 18, Fri 23
June
Sun 1, Thu 5, Fri 6, Sun 8, Fri 13, Sun 15
Groepsdiner of groepslunch?
Groepen ontvangen we graag, op alle dagen van de week. Mail info@denieuwekhl.nl of bel 020 779 15 75 voor de mogelijkheden.
MENU
Voorgerechten
Vitello Tonnato: 12,50
Bouillabaisse met rode mul, rouille en crostini: 12,50
Hoofdgerechten
Zilverui-kroketjes met tuinerwten-mousseline, meiraapjes en kruidensalade (v): 22,50
Zalm en papillotte met voorjaarsgroenten en krieltjes: 23,50
Rib Eye van de plancha, met voorjaarsgratin, salsa verde en frites: 24,50
Kaasfondue met blue d’auvergne met crudités en brood (v): 22,50
Kindergerechten
Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)
Nagerechten
Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Dame Blanche: 8,50
Coupe colonel (citroensorbet-ijs met vodka): 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50
Starters
Vitello Tonnato: 12.50
Bouillabaisse with red mullet, rouille and crostini: 12,50
Main dishes
Silver onion croquettes with garden pea mousseline, turnips and herb salad (v): 22,50
Salmon en papillotte with spring vegetables and potatoes: 23.50
Rib Eye from the plancha, with spring gratin, salsa verde and fries: 24.50
Cheese fondue with Blue d’Auvergne, crudites and bread (v): 22.50
Children’s dishes
Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)
Desserts
Tarte tatin from Goudreinet with vanilla ice cream: 8.50
Dame Blanche: 8.50
Coupe colonel (lemon sorbet ice cream with vodka): 8.50
Affogato (scoop of vanilla ice cream topped with hot espresso and a dash of amaretto): 7.50