De mediterrane keuken
MENU
Het restaurant is open van woensdag t/m zondag vanaf 16.00.
Let op: in verband met een evenement is het restaurant zondag 4 juni gesloten.
Voorgerechten
Soep van de dag: 6,50
Octopussalade met geroosterde paprika in een vinaigrette: 11,50
Carpaccio van gerookte ribeye met citroenmayonaise en kappertjes: 11,50
Gefrituurde trappistenkaas met vijgenbrood, abrikozenjam en sla: 11,50
Portobello gegratineerd met geitenkaas en een rode bietensaus: 11,50
Hoofdgerechten
Kalfskotelet met calvadossaus, geserveerd met friet en salade: 23,50
Hele zeebaars met aardappeltjes en een salsa verde saus, geserveerd met een groene salade: 23,50
Asperges met nieuwe aardappeltjes en een boter-ei-saus. Geserveerd met een keuze uit: abdij ham, gerookte zalm of Koningsboleet: 22,50
Groenten lasagne met linzen, spinazie en paddenstoelen, geserveerd met een groene salade: 20,50
Portugese rijstschotel met zeeduivel en garnalen, geserveerd met een groene salade: 23,50
Kaasfondue van blue d’Auvergne met crudites en brood: 21,50
Kindergerechten
Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Kleine pasta van de week: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)
Nagerechten
Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Chocolademousse met kletskop-crumble en sinaasappel: 8,50
Crème Catalana met citroen: 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50
The restaurant is open from Wednesday to Sunday from 4 p.m.
Please note: due to a event, the restaurant will be closed on Sunday 4 June.
Starters
Octopus salad with roasted peppers in a vinaigrette: 11,50
Carpaccio of smoked ribeye with lemon mayonnaise and capers: 11,50
Fried Trappist Cheese with fig read, apricot jam and salad: 11,50
Portobello au gratin with goat cheese and beetroot sauce: 11,50
Main dishes
Veal cutlet with calvados sauce, served with fries and salad: 23,50
Whole sea bass with potatoes and a salsa verde sauce, served with a green salad: 23,50
Asparagus with new potatoes and a butter-egg sauce. Served with a choice of: abbey ham, smoked salmon or king bolete: 22,50
Vegetable lasagna with lentils, spinach and mushrooms, served with a green salad: 20,50
Portuguese rice dish with monkfish and shrimps, served with a green salad, served with a green salad: 23,50
Cheese fondue of blue d’auvergne, with crudites and bread: 21,50
Children’s dishes
Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Small pasta of the week: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)
Desserts
Tarte tatin of apple & vanilla ice cream: 8,50
Chocolate mousse with gingerbread crumble and orang: 8,50
Crème Catalana with lemon: 8,50
Affogato (vanilla ice cream with hot espresso and a dash of almond liqueur): 7,50