Café-Restaurant

Slide

MEDITERRANE KEUKEN

Chefkok Mathijs heeft een nieuwe liefde opgedaan: de mediterrane keuken. Laat je smaakpapillen in de watten leggen en kom snel proeven!

Slide

MENU

‘De ontdekking van '22! Lekker eten, goede sfeer, topkok, fijne hosts. Een geheim dat bekend moet worden’. (Recensie op Bookdinners)

Slide

THEATERMENU

Kijken en eten: een mooie combinatie. Combineer je theaterbezoek met een tweegangenmenu (voor- en hoofdgerecht naar keuze). Dubbel genieten.

Slide

ONZE KOKS

Ons onovertroffen koksduo: Mathijs en Bas.

previous arrow
next arrow

De mediterrane keuken
MENU

Het restaurant is open van woendag t/m zondag vanaf 16.00

Voorgerechten

Open lasagne met langoustine, mosselen, inktvis en gefrituurde rucola in een clam chowdersaus: 9,50
Gerookte knolselderijtoast met gepofte paprika, shiitake en picada: 9,50
Carpaccio van gerookte ribeye met ansjovisaioli, gefrituurde kappertjes en croutons: 9,50

Hoofdgerechten

Diamanthaas met aardpeer, rucola en parmezaan. Geserveerd met friet: 22,50
Baskische vissoep met mosselen, gamba’s en witte vis. Geserveerd met picada en crostini: 22,50
Bloemkoolpuree met belugalinzen, bieten en trompette de la mort: 20,50
Fettuccine met fazantenragout en geroosterd broodkruim. Geserveerd met een groene salade: 18,50
Mosselen met chorizo, piment d’espelette en rode wijn. Geserveerd met friet en salade: 21,50
Kaasfondue van blue d’auvergne met crudites en brood: 21,50

Kindergerechten

Kippenbout, frites en seizoensgroenten: 12,50
Kleine pasta van de week: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)

Nagerechten

Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Chocolademousse met kletskop-crumble en sinaasappel: 8,50
Crème brûlée met kardemom: 8,50
Affogato: 7,50

The restaurant is open from Wednesday to Sunday from 4 p.m

Starters

Open lasagna with langoustine, mussels, squid and fried arugula in a clam chowder sauce: 9,50
Smoked celeriac toast with roasted bell pepper, shiitake and picada: 9,50
Carpaccio of smoked ribeye with anchovy aioli, fried capers and croutons: 9,50   

Main dishes

Diamond fillet with Jerusalem artichoke, arugula and parmesan. Served with fries: 22,50
Basque fish soup with mussels, king prawns and white fish. Served with picada and crostini: 22,50
Cauliflower puree with beluga lentils, beets and trompette de la mort: 20,50
Fettuccine with pheasant ragout and toasted breadcrumbs. Served with a green salad: 18,50
Mussels with chorizo, piment d’espelette and red wine. Served with fries and salad: 21,50
Blue d’auvergne cheese fondue with crudites and bread: 21,50

Children’s dishes

Chicken leg, fries and seasonal vegetables: 12,50
Small pasta of the week: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)

Desserts

Tarte tatin of apple & vanilla ice cream: 8,50
Chocolate mousse with gingerbread crumble and orang: 8,50
Crème brûlée with with cardamom: 8,50
Affogato (vanilla ice cream with hot espresso and a dash of almond liqueur): 7,50