Café-Restaurant

Slide

MEDITERRANE KEUKEN

Onze chefkok Mathijs heeft een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. Laat je smaakpapillen in de watten leggen en kom snel proeven!

Slide

MENU

‘De ontdekking van '24! Lekker eten, goede sfeer, topkok, fijne hosts. Een geheim dat bekend moet worden’. (Recensie op Bookdinners)

Slide

THEATERMENU

Kijken en eten: een mooie combinatie. Combineer je theaterbezoek met een tweegangenmenu (een voor en een hoofdgerecht naar keuze). Dubbel genieten.

Slide
IMG_2416
previous arrow
next arrow

DE MEDITERRANE KEUKEN

Iedere maand serveert de Nieuwe KHL een nieuw theatermenu met ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Ideaal om je theaterbezoek mee te completeren. Ga je niet naar het optreden, maar wil je wel eten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Het restaurant is open op:
Januari:
 zon 5, don 17, don 23, vrij 24, zon 26, vrij 31
Februari:
zon 9, zon 23, don 27
Maart:
don 13, zon 16, zon 23, don 27, vrij 28, zon 30

 

THE MEDITERRANEAN KITCHEN

Every month the Nieuwe KHL serves a new menu with a wide choice of starters, main courses and desserts. Ideal to complete your theater visit. You are not going to the performance, but do want to eat? Of course you are still very welcome!

The restaurant is open on:
Januari:
 Sun 5, Thu 17, Thu 23, Fri 24, Sun 26, Fri 31
Februari:
Sun 9, Sun 23, Thu 27
Maart:
Thu 13, Sun 16, Sun 23, Thu 27, Fri 28, Sun 30

Groepsdiner of groepslunch?
Groepen ontvangen we graag, op alle dagen van de week. Mail info@denieuwekhl.nl of bel 020 779 15 75 voor de mogelijkheden.

MENU JANUARI

Voorgerechten

Carpaccio van gebrande courgette, rucola-pesto, zongedroogde tomaat en burrata (v): 12,50
Gamba’s van de plancha met citroen-aioli en crostini: 12,50
Wilde eend met zoete aardappel crème, witlof en calvados (v): 12,50
Dagsoep (v): 6,50                                                                                                                                                                                

Hoofdgerechten

Arancini met truffel en mozzarella, caponata, krokante polenta en gegrilde artisjok (v): 22,50
Hele dorade met aardappelmousseline, gebrande prei en beurre blanc: 23,50
Ribeye van de plancha met gesmoorde kool, friet en gerookte knoflookjus: 24,50
Kaasfondue met blue d’auvergne met crudités en brood (v): 22,50

Kindergerechten

Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)

Nagerechten

Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Dame Blanche: 8,50
Stoofpeer met saffraan, amandel en pistache-ijs: 8,50
Coupe colonel (citroensorbet-ijs met vodka): 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50

Starters

Carpaccio of roasted courgette, rocket pesto, sun-dried tomatoes and burrata (v): 12.50
Plancha prawns with lemon aioli and crostini: 12,50
Wilde eend met zoete aardappel crème, witlof en calvados: 12,50
Soup of the day (v): 6,50

 

Main dishes

Arancini with truffle and mozzarella, caponata, crispy polenta and grilled artichoke (v): 22,50
Whole sea bream with potato mousseline, roasted leek and beurre blanc: 23.50
Ribeye from the plancha with braised cabbage, fries and smoked garlic jus: 24.50
Cheese fondue with Blue d’Auvergne, crudites and bread (v): 22.50

Children’s dishes

Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)

Desserts

Tarte tatin from Goudreinet with vanilla ice cream: 8.50
Dame Blanche: 8.50
Stewed pear with saffron, almond and pistachio ice cream
Coupe colonel (lemon sorbet ice cream with vodka): 8.50
Affogato (scoop of vanilla ice cream topped with hot espresso and a dash of amaretto): 7.50