Catering

Slide
IMG_2042
Slide
Slide
NKHL zaal en restaurant3380-Edit
Slide
IMG_2040
IMG_1975
previous arrow
next arrow

Catering

Catering

Onze keukenbrigade verzorgt graag het eten voor uw feest of bijeenkomst. Aan de hand van uw budget kunnen we ieder denkbare lunch, diner of buffet samenstellen. Bekijk en download hieronder de verschillende mogelijkheden.

HAPJES

De Nieuwe KHL kan veel verschillende hapjes opdienen, tijdens recepties of bij feesten later op de avond. Hieronder een idee van de mogelijkheden. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, onze keukenbrigade denkt graag met u mee.

LUNCH

Bij een lunchbuffet worden de gerechten op een buffettafel klaargezet. Uw gasten stellen zelf hun lunch samen.

BUFFET (minimaal 35p)

Bij een buffet worden alle gerechten neergezet op lange tafels. Uw gasten scheppen het eten zelf op. Wij zorgen voor voldoende zitgelegenheid voor uw gasten.

SHARED DINING (minimaal 35p)

Bij een shared dinner zitten uw gasten aan mooi gedekte tafels. Het voorgerecht en het dessert wordt uitgeserveerd op het bord, alle gerechten van het hoofdgerecht komen in schalen op tafel.

SEATED DINNER (minimaal 30p)

Bij een seated dinner zitten uw gasten aan mooi gedekte tafels. De appetizer staat op tafel bij binnenkomst, het voor-, hoofd- en nagerecht wordt uitgeserveerd op het bord.

WALKING DINNER (minimaal 30p)

Een walking dinner bestaat uit kleine, mooi opgemaakte gerechten die zowel staand als zittend kunnen worden genuttigd.  U kiest voorafgaand uit onderstaande lijst 1 soep, 2 koude gerechten, 2 warme gerechten en een nagerecht.

TAARTEN

De Nieuwe KHL heeft huisgemaakte ‘plaattaarten’ in vele soorten. Een plaattaart is een grote, platte, rechthoekige taart en is er in twee maten.

DRINKEN

We houden bij wat u verbruikt. U rekent achteraf af tegen de standaardtarieven. We werken niet met een afkoopregeling.

Onze huisbrouwer is Gulpener. Naast het pilsener hebben we ook altijd een aantal speciaalbieren van Gulpener op de tap. Voor feesten en partijen kunnen we op verzoek ieder ander biertje op de tap zetten.

HET LEVEN VIEREN

De sfeervolle achterzaal van De Nieuwe KHL is geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Organiseer je hier je feest, bruiloft of evenement, dan zit de stemming er bij de eerste gast al in.

VERGADEREN-PRESENTATIES-TRAININGEN

Even uit de bedrijfssfeer treden levert vaak zoveel op. Inspiratie en motivatie liggen voor het oprapen in de monumentale zaal van DE NIEUWE KHL.