Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OP STOOM

zo 3 september 2023, 11:00 - 23:00

Een dag cultuurproeven in het Oostelijk Havengebied

Hoppen, samen zingen of een canta-expositie: je hoeft niet ver te gaan voor een cultureel avontuur.

Zondag 3 september 2023 komt het culturele seizoen in het Oostelijk Havengebied op stoom. Je bent van 13.00 tot 23.00 uur welkom om te proeven van de rijkdom van het culturele aanbod in jouw buurt.

Reis langs De Nieuwe KHL, Buurtcooperatie de Eester, Museum Perron Oost, het Borneo Architectuur Museum, Het Ramses Shaffy Huis en De Kompaszaal en leg aan voor een kort muzikaal avontuur, dans, verhaal of voordracht. Onderweg is er genoeg tijd om samen wat te eten en te drinken.

In de Nieuwe KHL kun je proeven van drie heerlijke culturele hapjes:

KHL Chantant
Aanvang 15.00 / 16.00 / 17.00 / 18.00
Een open podium van niveau. Maandelijks trekt een keur van artiesten naar De Nieuwe KHL. Ze worden trefzeker begeleid op piano, accordeon, contrabas en andere instrumenten en geïntroduceerd door een host. Luister in de fijne cafésfeer en je hebt geheid een genoeglijke middag. Voor deze proeverij serveren we Nederlandse klassiekers, klassieke Franse chansons en Zuid-Afrikaanse luisterliedjes.

Rise and Shine
Aanvang 15.30 / 16.30 / 17.30
Ritme, passie, mooie arrangementen en trefzekere solo’s maakt samen black gospel en soul. Elf ervaren zangers en zangeressen zetten drie keer een swingend en inspirerend optreden neer. Halleluja!

Popup Choir – Nothing’s gonna stop us now.
Aanvang 19.30
Douche-artiesten, kroegzangers en zangliefhebbers opgelet: dé kans om in het openbaar een heerlijk nummer uit volle borst mee te zingen. Speciaal voor Op Stoom in één uur een verbluffend driestemmig resultaat. Ja, dat kan jij ook! Zing jezelf iedere maand blij in De Nieuwe KHL.

Gegevens

Datum:
zo 3 september 2023
Tijd:
11:00 - 23:00