Laden Evenementen

« Alle Evenementen

OP STOOM

zo 1 september, 14:00


EEN DAG CULTUURPROEVEN IN HET OOSTELIJK HAVENGEBIED

Het culturele seizoen in het Oostelijk Havengebied komt op stoom met een gratis proeverij van het culturele aanbod. Reis langs De Nieuwe KHL, Buurtcoöperatie de Eester, Museum Perron Oost, het Borneo Architectuur Museum, Het Ramses Shaffy Huis en De Kompaszaal en leg aan voor een kort muzikaal avontuur, dans, verhaal of voordracht. Onderweg is er genoeg tijd om samen wat te eten en te drinken.

In De Nieuwe KHL serveren we 2 heerlijke culturele hapjes:

SON PATI: AMSTERDAM ARTISTICA
Met dit visuele en muzikale avontuur neemt de Nieuwe KHL een duik in eigen geschiedenis. Als koffiehuis van de scheepvaartmaatschappij Lloyd kwamen sinds 1908 landverhuizers en avonturiers bijeen om van en naar Zuid-Amerika te varen. De warme Cubaanse sfeer met latin grooves van Son Pati brengt de band tussen Amsterdam en Latijns-Amerika tot leven. Een ode aan de 750 jaar oude stad. In vier blokjes van 20 minuten krijg je alvast een voorproefje van dit programma.

DE GROTE OP-STOOM-QUIZ
Hoeveel weet jij over het Oostelijk Havengebied? Test dat in de Grote Op-Stoom-Quiz, gehost door Maureen Kamphuis. Met onder andere laagdrempelige vragen, uitdagende fragmenten en een gezamenlijke speurtocht met fotodetective Hans Aarsman. Mail naar info@denieuwekhl.nl om je team (2 tot 5 personen) gratis in te schijven en maak kans op één van de mooie prijzen ter beschikking gesteld door de deelnemende locaties. Je kan dit!

Programma KHL
14.00 uur Son Pati – Amsterdam Artistica
15.00 uur Son Pati – Amsterdam Artistica
16.00 uur Son Pati – Amsterdam Artistica
17.00 uur Son Pati – Amsterdam Artistica
19.30 uur De Grote Op Stoom Quiz

Kijk hier voor het hele programma van Op Stoom

Gegevens

Datum:
zo 1 september
Tijd:
14:00