Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ERWIN VAN LIGTEN

vr 14 oktober 2022, 20:00

Erwin van Ligten - Sun

Erwin van Ligten - Sun
Erwin van Ligten was een van de vele artiesten die tijdens de KHL corona 1,5 metersessies solo op ons podium stond. We waren meteen verkocht. Gitaarvirtuoos, zanger en componist Erwin weet met zijn stem het publiek tot het bot te raken en te ontroeren met prachtige nummers.

Erwin is tot nu toe hoofdzakelijk actief als begeleider van vele topartiesten, maar stond het afgelopen jaar zelf centraal als musicus met zijn eigen Erwin van Ligtenband en maakte een theatertour met de “jimi Hendrix 50th Anniversary Theatre Tour”. Een tour waarin hij vertelt over zijn Indische roots, afgewisseld met eigen songs, melodieus en vol melancholie.

In dit soloprogramma brengt Erwin een diversiteit aan songs en instrumentale stukken waarbij zijn spelkwaliteiten op gitaar optimaal tot zijn recht komen. Behalve eigen nummers brengt Erwin interpretaties van songs van zijn helden Jackson Brown, Jimmi Hendrix, Ry Cooder, Chris Robinson. Ook songs van zijn onlangs uitgebrachte cd “For all we know” zullen de revue passeren.

>>KIJK EN LUISTER HIER

Gegevens

Datum:
vr 14 oktober 2022
Tijd:
20:00