Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

augustus 2022

ARIE CUPÉ EN ANDRÉ VROLIJK

Arie Cupé verhaalt over zijn leven aan de hand van liedjes uit ons rijke Nederlandse kleinkunstrepertoire. Begeleid door wonderaccordeonist André Vrolijk.

‘tussen nu en straks’

Verhalen uit het leven van Arie Cupé worden geïlustreerd door liedjes uit ons rijke Nederlandse kleinkunstrepertoire. Liedteksten geschreven door o.a. Ivo de Wijs, Willem Wilmink, Robert Long, Annie M.G. Schmidt, Robert Long en Hans Dorrestijn. Muziek van componisten als Joop Stokkermans, Harry Bannink en Ruud Bos.

Arie Cupé speelde in 24 musicals (o.a. ‘De zoon van Louise Davids’, ‘Wat zien ik’ en ‘De Jantjes’) in toneelstukken (o.a. ‘Kunst & Kitch’ en de ‘Bloedbruiloft’), en in zeven komedies van en met Jon van Eerd. De afgelopen veertien jaar deed hij voor Willeke Alberti de samenstelling en regie voor al haar theatershows.

André Vrolijk beheerst met zijn wonderaccordeon musette, tango en jazz. Ook het originele Amsterdamse repertoire heeft zijn grote liefde, getuige zijn werk voor Het Zwanenkoor en Jordaans Fabricaat. Hij speelde in het orkest van Danny Malando en als gast van het Metropole Orkest. André begeleidde solisten als Jenny Arean, Paul de Leeuw en Willeke Alberti.

>>KIJK EN LUISTER HIER

september 2022

KHL SESSIE: MACHTELD VAN DER GAAG

Begeleid door pianist Kees van Zantwijk luidt Machteld ‘La Rentrée’ in met een gevarieerde verzameling Franse chansons.

Machteld chante La Rentrée.
Avec Kees au piano.

In Frankrijk staat September bekend als ‘La Rentrée’. Na de zomer begint het gewone leven weer. Iedereen ziet elkaar weer, vertelt elkaar verhalen over de afgelopen tijd. Begeleid door pianist Kees van Zantwijk luidt Machteld ‘La Rentrée’ in met een gevarieerde verzameling Franse chansons.
Geniet en zing af en toe mee! Allez, on chante!

POPUP CHOIR

Eén popsong, twee uur plezier, driestemmig resultaat. Vanavond: Do you remember? September! van Earth, Wind and Fire.

Do you remember? September! Deze disco-classic is niet meer weg te krijgen van de radio, kroeg of festival. Overal dus. Grens- en generatieoverstijgend trappen we het nieuwe seizoen af met Earth, Wind and Fire. En dan hopen we dat het vierde element pas in de herfst uit de lucht komt vallen.

Eén popsong, twee uur plezier, driestemmig resultaat. Popup Choir is zingen voor iedereen. Of je nou een ervaren zanger bent of een douche-artiest, Popup Choir is voor iedereen. Maarten en Tijmen kiezen iedere week een fantastisch popliedje, leren de deelnemers dit driestemmig te zingen en maken een kekke video van het klinkende resultaat. Laagdrempelig en zonder verplichting: je komt meezingen wanneer je daar zin in hebt. Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

Eerst eten in ons restaurant? Kijk HIER voor onze menukaart en RESERVEER HIER 

ABEL’S AMERICANA

Een bonte avond vol ROOTS muziek met geweldige vocale gasten en bijzondere verhalenvertellers.

Foto: Peter Vroon
Een bonte avond vol ROOTS muziek met geweldige vocale gasten en bijzondere verhalenvertellers. The Bayou Mosquitos uit Amsterdam draait haar hand niet om voor een lekker stukkie Noord- Amerikaanse roots, country, folk, funk, slide of westernswing muziek en hebben daar al ruim 30 jaar veel plezier in.

De groep organiseerde 25 Americana avonden in het Betty Asfalt Complex met o.m. Jan Donkers, Tim Knol, Joris Linssen, Tangarine, Nico Dijkshoorn en Bea & Vera vd Poel. Dit leverde vele mooie gedenkwaardige avonden op.

Nu het Betty Asfalt Complex wordt verbouwd zijn we er trots op dat de groep dit seizoen hun paarden afzadelt in de Nieuwe KHL voor een spetterende nieuwe serie met rootsmuziek en verrassende gasten.

Met op deze tweede editie als gasten: Tineke Schoemaker, frontlady van Barrelhouse ofwel de beste blueszangeres van de lage landen en… Jan Meng, Mister Atheneum en de beste voorlezer van Nederland en Vlaanderen.

KHL CHANTANT: HELDEN!

Luisteren naar artiesten in een fijne Cafésfeer, dat is KHL Chantant. 'Voor een prik, den helen middag schik'.

Luisteren naar artiesten in een fijne Cafésfeer, dat is KHL Chantant. Drs. P zong het al.
Daar heeft u voor een prik,
Den helen middag schik.

Een hele reeks chanteurs staat weer te trappelen, begeleid op de piano door Rob Stoop, op de contrabas door Chris Bernhart, en met gastblazers en gitaristen. Host Gerrit van der Linden praat het geheel vastberaden aan elkaar.

Zondag 18 sept is het thema Helden!
De mooiste liedjes komen voorbij. Sammy van Ramses Shaffy. Als je wint, heb je vrienden van Henny Vrienten. En een handvol andere liedjes van helden zoals Maarten van Roozendaal, Connie Stuart, Cornelis Vreeswijk, Jan Rot, Jeroen Zijlstra, Claudia de Breij en nieuwe verrassingen.

Wil jij genieten van een gevarieerde muzikale avond in een uitstekende sfeer? Dan moet je hier echt bij zijn. En als je een kaartje inclusief theatermenu koopt, heb je helemaal een topavond.
Daar krijgt u bij uw wijntje,
Een trijntje en refreintje.

Voel jij je geïnspireerd en wil je een volgende keer ook eens de sprong als deelnemer wagen? Geef je op via: cafechantant@denieuwekhl.nl

SON PATÍ

Cubaanse Son in een nieuw jasje. SonPaTí een eigentijdse variant van de son met invloeden uit New York en de jazz.

Cubaanse Son in een nieuw jasje

In Cuba wordt de son volop gespeeld op straat en in cafés. Hier in Nederland speelt de groep SonPaTí een eigentijdse variant van de son met invloeden uit New York en de jazz. De sound is transparant en bewegelijk. De warme stem van de lead-vocalist wordt gecombineerd met de Cubaanse tres, de virtuoze fluit, een stevige basis van baby bass en percussie, Afrikaanse gitaarklanken en strakke koortjes.

Momenteel werk SonPaTí aan een programma dat helemaal aan de stad Amsterdam gewijd is. De band heeft, in het kader van Amsterdam 750 jaar, een aantal Latijns-Amerikaanse musici opdracht gegeven om een stuk over Amsterdam te componeren. Op deze middag zal een voorproefje van dit programma ten gehore worden gebracht.

Laat je even meenemen naar Cuba door dit zonnige gezelschap. Stilstaan is geen optie: de son nodigt uit tot dansen!
Met: Amber Nijman: leadvocals & handpercussie | Roosmarijn Strootman: – fluit | Teddy Steen: Cubaanse tres | Ben Kröse: gitaar | Bob Roozendaal: baby bass | Irma Dulmers: percussie

oktober 2022

KHL SESSIE: LAURA FYGI & TRIO GALANTES

Een heerlijk programma voor iedereen die van romantische Latin klanken houdt maar ook van de bekendere jazz stukken.

Jazz diva Laura Fygi heeft inmiddels met begeleidingsorkesten in alle vormen opgetreden. Van symfonieorkesten tot bigbands en trio’s, en iedere combinatie brengt weer een nieuw geluid en verrassende arrangementen van bekende songs.

Nog niet zo lang geleden maakte Laura kennis met 3 gepassioneerde Zuid-Amerikaanse muzikanten die sinds 2017 samen Trio Galantes vormen. De klassiek geschoolde musici Alvaro Pinto Lyon uit Chili, Humberto Albores Martinez uit Mexico en Augusto Valença uit Brazilië hebben elkaar gevonden in hun passie voor Latin muziek en die liefde delen ze met Laura die haar jeugd in Uruguay doorbracht. Ze bleken veel van dezelfde songs op hun repertoire te hebben en toen ze die eens bij toeval samen gingen zingen bleken hun stemmen en instrumenten geweldig bij elkaar te passen. Een aantal probeer-sessies volgden, het enthousiasme groeide en nu is er een volledig programma!

Een heerlijk programma voor iedereen die van romantische Latin klanken houdt maar ook van de bekendere jazz stukken want die komen ook zeker aan bod.

POPUP CHOIR

Eén popsong, twee uur plezier, driestemmig resultaat. Vanavond: Dancing Queen ven ABBA. Heb je nog een ABBA-outfit? Hou je niet in!


Na een vol Waterlooplein met Waterloo, zijn we terug met DANCING QUEEN. De ABBA-avonden met Popup Choir zijn altijd de allerbeste weten de insiders. Verzamel je ABBA-fanclub-clan en koop koop snel je tickets. P.S. ABBA-outfits worden zeer zeker gewaardeerd.

Eén popsong, twee uur plezier, driestemmig resultaat. Popup Choir is zingen voor iedereen. Of je nou een ervaren zanger bent of een douche-artiest, Popup Choir is voor iedereen. Maarten en Tijmen kiezen iedere week een fantastisch popliedje, leren de deelnemers dit driestemmig te zingen en maken een kekke video van het klinkende resultaat. Laagdrempelig en zonder verplichting: je komt meezingen wanneer je daar zin in hebt. Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

Eerst eten in ons restaurant? Kijk HIER voor onze menukaart en RESERVEER HIER 

KHL SESSIE: PHILIPPE ELAN

Edisonwinnaar Philippe Elan neemt op een muzikale reis door het Frankrijk van zijn jeugd.

Philippe Elan
Edisonwinnaar Philippe Elan neemt je samen met zijn vaste muzikant Reyer Zwart mee op een muzikale reis door het Frankrijk van zijn jeugd.

Het gaat natuurlijk om de liefde, maar ook over literatuur, maatschappij, films en kunst. Het programma ‘Ma France’ bestaat uit kleine hommages aan de de grote sterren Charles Aznavour, Julien Clerc, Edith Piaf, Gilbert Becaud en Charles Trenet. Met een uitstekende stem, een vertederende presentatie en met een geheel eigen interpretatie. Zo krijgen ook Ramses Shaffy en Elvis Presley aandacht in zijn eigen soms melancholieke en aangenaam breekbare maar ijzersterke optreden.

Reyer Zwart is de gitarist, pianist en arrangeur die Philippe Elan begeleidt. Hij werkt samen met met een groot aantal artiesten zoals Claudia de Brey, Jacqueline Govaert en Anne Soldaat.

>>KIJK EN LUISTER HIER

PITTIGE MOSTERD: IVO DE WIJS

Een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van bekende buurtgenoot Ivo de Wijs.


In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot.

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van bekende buurtgenoot Ivo de Wijs.

Onze ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuisontlokt hem ontboezemingen over successen en leerzame mislukkingen. Ivo de Wijs afficheert zichzelf bij voorkeur als tekstdichter, maar waarom eigenlijk niet als natuurvorser? Hoe kijkt deze oud onderwijzer aan tegen het onderwijs dat zijn kleinkinderen krijgen? En heeft hij na een cariere van 50 jaar nog steeds schrijfambities? Kom langs en wie weet ben je getuige van de geboorte van een nieuwe Ollekebolleke.

Gratis inloop. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: info@denieuwekhl.nl

In dit derde seizoen van Pittige Mosterd volgen nog harpiste Lavinia Meijer (17 nov) en modeontwerper Jimmy Paul (8 dec).

ERWIN VAN LIGTEN

 Gitaarvirtuoos, zanger en componist Erwin weet met zijn stem het publiek tot het bot te raken met prachtige nummers.

Erwin van Ligten - Sun
Erwin van Ligten was een van de vele artiesten die tijdens de KHL corona 1,5 metersessies solo op ons podium stond. We waren meteen verkocht. Gitaarvirtuoos, zanger en componist Erwin weet met zijn stem het publiek tot het bot te raken en te ontroeren met prachtige nummers.

Erwin is tot nu toe hoofdzakelijk actief als begeleider van vele topartiesten, maar stond het afgelopen jaar zelf centraal als musicus met zijn eigen Erwin van Ligtenband en maakte een theatertour met de “jimi Hendrix 50th Anniversary Theatre Tour”. Een tour waarin hij vertelt over zijn Indische roots, afgewisseld met eigen songs, melodieus en vol melancholie.

In dit soloprogramma brengt Erwin een diversiteit aan songs en instrumentale stukken waarbij zijn spelkwaliteiten op gitaar optimaal tot zijn recht komen. Behalve eigen nummers brengt Erwin interpretaties van songs van zijn helden Jackson Brown, Jimmi Hendrix, Ry Cooder, Chris Robinson. Ook songs van zijn onlangs uitgebrachte cd “For all we know” zullen de revue passeren.

>>KIJK EN LUISTER HIER

LIEDJES DIE NIET MOCHTEN

Zedenverwildering! In ‘Liedjes die niet mochten’ komen prachtige, gecensureerde liedjes langs. Sssst…

Het Nederlied Ensemble met een muzikaal kleinkunst programma gebaseerd op het gelijknamige boek van van Henk van Gelder en Robert van ‘t Wout.

Nederlied Ensemble-Amsterdam - Liedjes die niet mochten

In dit tijdperk met vrije meningsuiting is het ondenkbaar dat een liedje niet gezongen mag worden. Echter, ooit had Nederland zijn heilige huisjes, zoals ‘het fatsoen’, ‘de religie’ en ‘het koningshuis’. Wie daarover wilde zingen in het theater, op de grammofoonplaat, voor de radio of op de televisie, kreeg te maken met de handhavers van de goede zeden. Bijvoorbeeld met de Radio Omroep Controle Commissie of met de Vereniging Voor Eer en Deugd die vaak sprak over ‘zedenverwildering’. In 1992 werd het lied ‘Als op het Leidseplein de lichtjes weer eens branden gaan’ verboden op een bevrijdingsfestival. En Robert Long voelde de hete adem van Christelijke censuur in zijn nek bij zijn liedje ‘Jezus Redt’! Ook het liedje ‘Op een mooie Pinksterdag’ kon rekenen op een radioverbod. In dit gevarieerde programma komen een groot aantal beroemde gecensureerde voorbeelden voorbij van liedjes die niet mochten.

Met liedjes van o.a.: Robert Long, Frans Halsema, Annie MG Schmidt, Jules de Corte, Gerard Cox, Jacques van Tol, Dirk Witte, Jasperina de Jong, Martin van Dijk, Guus Vleugel, Harry Bannink en Willy van Hemert.
Een eigenlijk ‘verboden’, liedjesprogramma! Ssssssttt….
Geheimhouding verplicht!

Abba XS

Een theaterconcert vol bekende songs en inside stories over de Zweedse hitmachine ABBA. De successen, het drama en de achterklap.

ABBA XS - Theaterconcert

Een volle bak en een groot feest! Dat was het een jaar geleden, in oktober 2021, toen de zussen Vera en Beatrice van der Poel met dit programma op ons podium stonden. Die moesten terugkomen, want we zijn graag gastheer van programmas waar we zelf ook blij van worden.

Een extra small theaterconcert vol bekende songs en inside stories over de Zweedse hitmachine ABBA. Begeleid door pianist Leo Bouwmeester zingen de zussen Beatrice en Vera van dePoel het repertoire van ABBA op een bijzondere manier: extra small, zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano. De dames vertellen bovendien het fantastische verhaal van ABBA: het succes, de roddels, het drama, de achterklap. Alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agnetha en de rode Anni-Frid.

Dancing QueenThe Winner Takes It AllKnowing Me Knowing YouVoulez VousSOS en natuurlijk Mama Mia! ABBA XS is een feest der herkenning met tijdloze hits. Niets moet, maar meezingen mag!

GEORGE BRASSENS HOMMAGE

Georges Brassens (1921-1981) is in Frankrijk een legende, maar voor veel Nederlanders een wat onbekende naam.

George Brassens - nouvelles chansons

Georges Brassens (1921-1981) is in Frankrijk een legende, maar voor veel Nederlanders een wat onbekende naam, een chansonnier, met soms wat moeilijke teksten. Jammer, want de ironische en tegelijk diep humanistische liedjes van de Franse chansonnier zijn zeer de moeite waard. En voor vrijwel alle grootheden van het Franse luisterlied was hij een lichtend voorbeeld: Jacques Brel, Charles Aznavour, Juliette Gréco, Barbara en vele anderen.

Oktober 2021, exact honderd jaar na Brassens’ geboorte en veertig jaar na zijn dood, was er in de NIeuwe KHL een speciaal samengesteld programma van zijn mooiste liedjes. Het resultaat? Een zaal gevud met oude en nieuwe liefhebbers van het werk van Brassens die een ontroerend mooi programma zagen. Een traditie was geboren. Ook dit jaar zal Christophe Chaplet en Nico Knapper een programma samenstellen met bekende en minder bekende chansons van Brassens uitgevoerd door verschillende artiesten.

>>KIJK EN LUISTER HIER 

ALEX ROEKA

Alex Roeka wordt gezien als de Nederlandse evenknie van songwriters als Bob Dylan en Leonard Cohen.


‘Een van de sterkste liedjesschrijvers van de lage landen.’
 (OOR)
‘Alex Roeka is Alex Roeka, onmiddellijk herkenbaar en misschien wel de beste van allemaal. Ga dat zien, hoor dat aan.’ (Het Dagblad Van Het Noorden)

Zo maar 2 quotes, maar wij kunnen het daar niet meer mee eens zijn. En oh wat zijn we blij dat Alex Roeka voor het eerst op het KHL podium staat! ‘Ga dat zien, hoor dat aan.’

Na 13 cd’s en evenzovele theaterprogramma’s is Alex Roeka inmiddels een vaste waarde geworden in de wereld van het Nederlandstalige Lied. Hij werd onderscheiden met de Annie M.G. Schmidtprijs, twee maal een Edison en De Nederlandse Ouevreprijs Cabaret en Kleinkunst.

Met zijn schurende stem bezingt hij op een poëtische manier de schaduwkanten van het leven en de liefde. Ook aan zijn laatste cd Nieuwe Dromen zit weer een theaterprogramma vast, dat naast een zoektocht naar de verloren tijd een felle protesthouding laat zien en tegelijkertijd neigt naar een levensbeschouwing van lichtvoetigheid en onthechting.

>>KIJK EN LUISTER HIER

KHL CHANTANT: DUITSLAND!

Parels uit de Duitse muziekgeschiedenis. Gute Nacht Freunde, 99 Luftballons en Du. Dietrich, Knef, Brecht en Weil. Luisteren naar artiesten in een fijne Cafésfeer, dat is KHL Chantant.


Luisteren naar artiesten in een fijne Cafésfeer, dat is KHL Chantant. ‘Was ich noch zu sagen hätte dauert eine Zigarette’. Het Octoberfest. Al het goede van de aarde.

Een hele reeks chanteurs staat weer te trappelen, begeleid op de piano door Rob Stoop, op de contrabas door Chris Bernhart, en met gastblazers en gitaristen. Host Gerrit van der Linden praat het geheel vastberaden aan elkaar.

Een hele reeks chanteurs staat weer te trappelen, de mooiste liedjes komen voorbij:  Gute Nacht FreundeMarmer Stein und Eisen bricht . Natuurlijk ook Nena’s 99 Luftballons, en Peter Maffay’s Du.  Ich hab’ noch einen Koffer in Berlin van Marlene Dietrich. De doorrookte stem van Hildegard Knef zal ook niet ontbreken. En we gaan natuurlijk ‘fahr’n fahr’n fahr’n auf der Autobahn‘. En duiken in de wondere wereld van Brecht en Kurt Weil. En ook de Beatles zongen in het Duits: ‘Komm gib mir deine Hand‘.

Wil jij genieten van een gevarieerde muzikale middag in een uitstekende sfeer? Dan moet je hier echt bij zijn. En als je een kaartje inclusief theatermenu koopt, heb je helemaal een topavond.
Daar krijgt u bij uw wijntje, 
Een trijntje en refreintje.

Voel jij je geïnspireerd en wil je een volgende keer ook eens de sprong als deelnemer wagen? Geef je op via: cafechantant@denieuwekhl.nl

november 2022

POPUP CHOIR

De herfst heeft zijn intrede gedaan, tijd om het vuur wat hoger op te stoken. Met Sex on fire van Kings of Leon loopt de temperatuur gegarandeerd op.


Kings of Leon: Sex on fire
Yeeeeeeeeeeaaaah, this SEX IS ON FIRE. En laten we de tent ook meteen in de fik steken. Figuurlijk dan he. Dat moet zeker lukken als we samen dit nummer driestemmig brullen met elkaar. Voorproefje? Check hier hoe ze Pinkpop volledig uitspelen!

Eén popsong, twee uur plezier, driestemmig resultaat. Popup Choir is zingen voor iedereen. Of je nou een ervaren zanger bent of een douche-artiest, Popup Choir is voor iedereen. Maarten en Tijmen kiezen iedere week een fantastisch popliedje, leren de deelnemers dit driestemmig te zingen en maken een kekke video van het klinkende resultaat. Laagdrempelig en zonder verplichting: je komt meezingen wanneer je daar zin in hebt. Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

Eerst eten in ons restaurant? Kijk HIER voor onze menukaart en RESERVEER HIER 

MANNEN VAN NAAM

 Drie mannen die hun sporen in de muziek en de kleinkunst ruimschoots verdiend hebben.

Mooie Liedjes en Sterke Verhalen 

Mannen Van Naam

Ton SmuldersAd Grooten en Wilbert van Duinhoven stonden alle drie aan de basis van de bekende band Pater Moeskroen. Drie mannen die hun sporen in de muziek en de kleinkunst ruimschoots verdiend hebben. Nu zijn ze ietsje ouder, misschien ook wel wijzer, en bezoeken ze nog steeds podia op om hun kunsten te vertonen. Want liedjes schrijven en muziek maken kunnen ze nog!

Op deze avond brengen zij een selectie uit vele songs. Blijkbaar vullen de Mannen met hun persoonlijke Nederlandstalige liedjes en sympathieke presentatie een leemte in de Nederlandse kleinkunstwereld. Ton Smulders is de man met het warme stemgeluid en de grappige autobiografische verhalen. Ad Grooten is behalve snarenkunstenaar een begenadigd liedjesschrijver en Wilbert van Duinhoven is de strakke bassist, die af en toe verrast met razendsnelle folkdeunen op accordeon. Het optreden van Mannen van Naam bevat nieuwe nummers, maar daarnaast is er ook ruimte voor bijna vergeten pareltjes uit het repertoire van Pater Moeskroen.

>>KIJK EN LUISTER HIER 

KHL SESSIE: MARLOUS LAZAL

Dit theaterconcert van Marlous Lazal en haar kwartet is gebaseerd op haar recente album en boek. Humoristisch en meeslepend.

Zij van het Noorden 

Marlous Lazal - Zij van het noorden

Dit theaterconcert van Marlous Lazal en haar kwartet is gebaseerd op haar recente album en het boek Zij van het Noorden dat najaar 2022 verschijnt.

Marlous Lazal woonde en werkte in Spanje en Zuid-Amerika, maakte twee Spaanstalige albums met Argentijnse tangomuziek en zong op podia van het Concertgebouw tot aan de Mercado de la Abundancia in Montevideo.

In Zij van het Noorden bezingt Lazal herinneringen aan haar flamencojaren in Andalucia en haar reizen naar Argentinïe maar ook aan het Scheveningen van haar grootouders. Lazal is een humoristisch en meeslepend verteller, een gevoelig lied over haar moeder met Alzheimer gaat naadloos over in een geestig verhaal over een liederlijke Latin lover.

Met Leon Mennen op gitaar, Matias Pedrana op bandoneon, Enrique Firpi op percussie en Emma Breedveld op viool.

ABEL’S AMERICANA

Een bonte avond vol ROOTS muziek met geweldige vocale gasten en bijzondere verhalenvertellers.


Een bonte avond vol ROOTS muziek met geweldige vocale gasten en bijzondere verhalenvertellers. The Bayou Mosquitos uit Amsterdam draait haar hand niet om voor een lekker stukkie Noord- Amerikaanse roots, country, folk, funk, slide of westernswing muziek en hebben daar al ruim 30 jaar veel plezier in.

De groep organiseerde 25 Americana avonden in het Betty Asfalt Complex met o.m. Jan Donkers, Tim Knol, Joris Linssen, Tangarine en Nico Dijkshoorn. Dit leverde vele mooie gedenkwaardige avonden op.

We zijn er trots op dat de groep vanaf dit seizoen hun paarden afzadelt in de Nieuwe KHL voor een spetterende nieuwe serie met rootsmuziek en verrassende gasten.

Met op deze vierde editie als gasten: Beatrice van der Poel & Thomas Verbogt!