Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trappers & Murkinbone

vr 30 december 2022, 19:00


Tussen Kerst en Oudjaar zendt de VPRO de nieuwe feelgood serie Trappers uit. In Trappers portretteert de VPRO een bonte groep fietskoeriers van Fietskoeriers Amsterdam, een fietskoeriersbedrijf met een maatschappelijke missie.
Via de vaste kern van het bedrijf, van rocker Nanne tot de dromerige Gooische Rolf, en van de nukkige Poolse Maciej tot de opgewekte Edwige, toont de serie de achterkant van het vaak zware koerierswerk. Maatschappelijke thema’s, zoals ouderdom, eenzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en inclusiviteit, komen voorbij. Ondanks een grote hoeveelheid tegenslag heeft Trappers een opgewekte ondertoon.
https://www.vpro.nl/programmas/trappers.html

Vrijdag 30 december kijken we in de Nieuwe KHL samen de slotaflevering van deze feelgood serie live op het grote doek. Murkinbone zorgt – in semi akoestische setting – voor de muzikale omlijsting van de avond. Murkinbone speelt eigen werk, toegankelijke punk/indie, liedjes die je na een paar keer luisteren niet meer uit je kop krijgt. Speciaal voor de serie schreef fietskoerier Nanne met zijn band Murkinbone een ode aan alle fietskoeriers, the Bike Messenger Blues! Nu al een klassieker.

Aansluitend de voetjes van de vloer tijdens de afterparty met een swingende playlist vol fietsklassiekers, zoals I want to ride my Bicycle (Queen) , Op fietske (Skik), Biking (Les Thugs).

De entree is 5,00. Entree inclusief stampotbuffet (ook vega) is 22,50
Programma:
19.00 –  20.30 Stamppotbuffet
21.00 –  21.45  Murkinbone
22.05 – 23.00  Trappers – slotaflevering op het grote doek

Gegevens

Datum:
vr 30 december 2022
Tijd:
19:00