Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SOLO met z’n DRIEËN

zo 17 december, 16:00


Vera van der Poel
, Arto Boyadjian en David Middelhoff.

Alle drie hun eigen gezicht door hun eigen verhalende songs.
Alle drie hun eigen plek in de muziekscene.
Alle drie hun sporen verdiend.
Alle drie multi-instrumentalisten.
Alle drie leek het een heel goed idee om de krachten te bundelen.

Deze samensmelting resulteert in een vernuftige mengeling van instrumenten en stemmen. Ieder speelt met het eigen materiaal en dat van elkaar.
Verrassende verhalen, anekdotes van vele inspirerende jaren ‘in het vak’…

Vera van der Poel: solo en als Divera, als frontvrouw van Beeswamp en Mimezine, speelde met The Nits, het Zapp Stringquartet en vele anderen. Ook wel de Nederlandse Joni Mitchell genoemd met haar veerkrachtige stem en geraffineerde composities. Ze maakte 2 solo albums (Love And Taboo, Time Versus Time) en onlangs bracht ze een nieuwe EP (Consolation Songs) uit.

Arto Boyadjan: ook onder de naam Boya en als muzikale duizendpoot al jaren toerend met The Dutch Eagles. Arto werkte met o.a. Ilse De Lange, Boudewijn de Groot, Veldhuis & Kemper en Joel Sarakula, schreef voor en speelde in verschillende theatervoorstellingen en is verbonden als docent aan het Amsterdams Conservatorium.

David Middelhoff: hét muzikale fundament onder Acda en de Munnik als componist en begeleider. David schrijft ook voor film, documentaires en theater, produceert plaatopnamen en voert muzikale regie in diverse theaterproducties (o.a. Thomas Acda, Claudia de Brey, Simone Kleinsma e.a.). Eind 2022 kwam zijn debuutalbum ‘Hippieshit’ uit.

Gegevens

Datum:
zo 17 december
Tijd:
16:00