Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SJORS VAN DER PANNE

zo 5 februari 2023, 16:00


De chansonnier van de Nederlandstalige popmuziek Sjors van der Panne komt eindelijk naar De Nieuwe KHL. Sjors is inmiddels een gevestigde naam in de muziekwereld. Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat hij dankzij zijn deelname aan The voice of Holland ieder jaar volle zalen trekt in grote concertzalen en theaters.

Sjors scoorde in 2021 een dikke radiohit met het door hem en Janos Koolen geschreven Dan maken we het land. Tijdens deze show gaat Sjors een klein voorproefje geven van zijn nieuwe tour Chansons van Sjors die dit najaar te zien zal zijn in diverse theaters door heel Nederland en waarin hij Franse klassiekers hertaald naar het Nederlands afwisselt met Franse chansons. Maar ook komen deze avond Sjors zijn eigen vertrouwde songs voorbij met hier en daar een bekende cover van Ramses Shaffy, Liesbeth List tot Boudewijn de Groot en Frank Boeijen.

Sjors is samen met zijn vaste muzikanten Hubert Jan Horrocks en Janos Koolen veelvuldig te zien op TV bij oa Tijd voor Max, HLF8, Koffietijd. Verder was Sjors afgelopen seizoen te bewonderen in De Slimste Mens en nam hij het prachtige duet Hier is een stad gebouwd op met Edsilia Rombley geschreven door Huub Oosterhuis.

Gegevens

Datum:
zo 5 februari 2023
Tijd:
16:00