Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sandra van Nieuwland

vr 11 oktober, 20:30


In 2012 beleeft zangeres en songwriter Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland. Ze scoort grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Daarbij staat ze met 5 singles in de top 10. Het album And More wordt platina.

Na dit avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van eigen werk. Haar popalbum Banging On The Doors Of Love, levert de succesvolle single Hunter op en wordt bekroond met de Edison voor beste popalbum.

In 2022 kwam alweer haar 5e studioalbum Wonderland uit. Volgens het OOR een ontzettend aangename plaat vol prachtig gezongen, gevoelige pianoballads als Bandaid en leuke popsongs in eighties-stijl als Sandcastles en Strangers. “En die voice behoort inderdaad tot de mooiste in dit land”.

Samen met haar pianist en gitarist Milo Groenhuijzen treedt Sandra af en toe ook op in een meer intieme, akoestische setting. En nu dus ook in de Nieuwe KHL! Ruimte voor kleine verhalen, maar vooral prachtige liedjes uit haar gehele repertoire. Van klein naar groots.

 

Gegevens

Datum:
vr 11 oktober
Tijd:
20:30