Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PITTIGE MOSTERD: JIMMYPAUL

do 8 december, 20:00

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot.

Grenzen lijken mode-ontwerper JimmyPaul onweerstaanbaar aan te trekken. Tussen kostuum en mode; tussen kleur, vorm en textuur. Hij zoekt de grenzen op, om ze te vervagen. Heeft hij dat gemeen met de beroemdheden die hij kleedt – Lady Gaga, Rihanna, Ariana Grande, Paris Hilton en Koekiemonster, om er een paar te noemen -?

JimmyPaul timmert internationaal al jaren aan de weg als modeontwerper. Toch is hij er min of meer per ongeluk ingerold. Zijn plan A was acteur worden. Als dat niet zou lukken had hij een plan B achter de hand: kinderboekenillustrator worden. Een docent van de Rietveldacademie zette hem op het spoor van mode.

Maar hij doet het wel op zijn eigen manier. Met humor: wie de Sesamstraatcollectie van JimmyPaul ziet, wordt vanzelf vrolijk. En met zachtheid: zijn collectie is aaibaar en knuffelbaar. Zo wil hij met zijn werk raken, zonder het uit te hoeven leggen. Dat komt mooi uit, want hij staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Extra reden om langs te komen voor deze Pittige Mosterd!

Gratis inloop. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: info@denieuwekhl.nl

Gegevens

Datum:
do 8 december
Tijd:
20:00