Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LENNY KUHR

zo 10 september 2023, 16:00

Premiere!
‘Altijd nieuw en altijd jong’ dat etaleert Lenny opnieuw, niet alleen met een nieuw programma maar ook met een nieuwe band.

Dit nieuwe programma rust natuurlijk op haar laatste album maar voor het eerst sinds lange tijd brengt ze hier en daar ook oudere pareltjes uit haar grote en rijke oeuvre en er zijn nieuwe, niet eerder gespeelde liedjes.

De band bestaat uit twee oudgedienden. Meestergitarist Freek Dicke waarmee in het verleden bijna 20 jaar mee samenspeelde en haar lievelingspianist Frans de Berg. Samen leggen ze de basis waarin Lenny zich vrij kan bewegen en Lenny is daar heel gelukkig mee.

Het programma heeft geen titel, het heet gewoon ‘Lenny Kuhr’ maar het zou ook ‘Passie’ kunnen heten want passie is de rode draad die door alles heen loopt.

Lenny Kuhr sloot het seizoen met de muzikanten waarmee ze respectievelijk 15 (Mischa Kool) en 8 (Reinier Voet) jaar speelde af in het Concertgebouw. De première van dit programma wilde ze ook in Amsterdam doen en dan is de Nieuwe KHL een logische keuze.

Gegevens

Datum:
zo 10 september 2023
Tijd:
16:00