Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LENNY KUHR

zo 10 september, 16:00


Lenny zingt uit haar grote en levendige oeuvre. De kers op deze taart is het album dat eind januari 2022 op het label Excelsior is uitgebracht. Een album waarop ze uit haar comfort zone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor haar schreven. Onder andere Stef Bos, Spinvis Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna.

Een reprise van het programma dat ze afgelopen seizoen deed maar ook weer niet.

Lenny neemt afscheid van haar huidige begeleiders en komt terug in een nieuwe bezetting waardoor het programma compleet anders is. Met recent en ouder werk en met nieuwe, niet eerder uitgevoerd repertoire.

Zelf zegt Lenny over het theaterprogramma dat ze uit eerder werk en uit haar nieuwe album heeft gedestilleerd:
‘Ik heb eens gezegd ‘een lied is een compacte energie van een ongrijpbaar gegeven, en nog altijd verbaast het mij dat het lied mij steeds weer weet te vinden. Misschien omdat ik zo’n dankbare ontvanger ben. Het is de mooiste en levendigste kunstvorm die ik ken. Het lied vertolkt gevoelens van het benoembare en onbenoembare op oneindig veel manieren. Het vertelt van jou en mij. Over onze existentie en dat wat zich daarin afspeelt. 

Tijdens ons optreden communiceren we met jullie door middel van de liedjes. We kennen en herkennen elkaar; jij en ik. En we zijn weer samen. En dat vieren we op de plek waar wij samen zijn.”

Met Freek Dicke op gitaar en Frans de Berg op toetsen.

Gegevens

Datum:
zo 10 september
Tijd:
16:00