Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KHL CHANTANT: DUITSLAND!

zo 30 oktober 2022, 15:30


>UITVERKOCHT<
Luisteren naar artiesten in een fijne Cafésfeer, dat is KHL Chantant. ‘Was ich noch zu sagen hätte dauert eine Zigarette’. Het Octoberfest. Al het goede van de aarde.

Een hele reeks chanteurs staat weer te trappelen, begeleid op de piano door Rob Stoop, op de contrabas door Chris Bernhart, en met gastblazers en gitaristen. Host Gerrit van der Linden praat het geheel vastberaden aan elkaar.

Een hele reeks chanteurs staat weer te trappelen, de mooiste liedjes komen voorbij:  Gute Nacht FreundeMarmer Stein und Eisen bricht . Natuurlijk ook Nena’s 99 Luftballons, en Peter Maffay’s Du.  Ich hab’ noch einen Koffer in Berlin van Marlene Dietrich. De doorrookte stem van Hildegard Knef zal ook niet ontbreken. En we gaan natuurlijk ‘fahr’n fahr’n fahr’n auf der Autobahn‘. En duiken in de wondere wereld van Brecht en Kurt Weil. En ook de Beatles zongen in het Duits: ‘Komm gib mir deine Hand‘.

Wil jij genieten van een gevarieerde muzikale middag in een uitstekende sfeer? Dan moet je hier echt bij zijn. En als je een kaartje inclusief theatermenu koopt, heb je helemaal een topavond.
Daar krijgt u bij uw wijntje, 
Een trijntje en refreintje.

Voel jij je geïnspireerd en wil je een volgende keer ook eens de sprong als deelnemer wagen? Geef je op via: cafechantant@denieuwekhl.nl

In samenwerking met het Goethe Institut

Gegevens

Datum:
zo 30 oktober 2022
Tijd:
15:30