Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JOOST BOTMAN – WHAT IS TRUTH?

zo 14 januari, 16:00

Joost Botman komt naar Amsterdam met zijn muziektheatervoorstelling ‘What is truth’. Tijdens deze theatervoorstelling gaat hij op zoek naar de ware Johnny Cash.
In de jaren ’50 en ’60 realiseerde Johnny Cash zijn eigen American dream. Hij werkte zich op van katoenplukkers zoon tot een superster met een eigen TV-show. Hij is een echte verhalenverteller, met zijn liedjes verkondigt hij een boodschap, maar met de waarheid neemt hij het niet altijd even nauw.
Joost Botman duikt in de geschiedenis van ‘The Man in Black’. Een geschiedenis die bol staat van de tegenstellingen: drugssmokkel en religie, vaderlandsliefde en drankmisbruik, een familieman met een fascinatie voor het gevangenisleven. In Joosts nieuwe programma neemt hij het publiek mee in een aangrijpende en soms droogkomische vertelling over deze bijzondere zanger met het kenmerkende donkerbruine stemgeluid.
Het leven van Cash trekt voorbij in twintig nummers. Tussen de nummers door vertelt Joost Botman over het bijzondere leven van Cash, een van de grootste iconen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis. In het programma What is truth werkt Joost samen met gitarist Jos Kolenberg.

Gegevens

Datum:
zo 14 januari
Tijd:
16:00