Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gerard Alderliefste: Mijn avonturen met Ramses Shaffy >UITVERKOCHT<

zo 15 januari 2023, 16:00


Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière.  De revival van het lied ‘Laat me -Vivre’, door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg  beleefden en daarmee  het ontstaan van een bijzondere vriendschap.  In het boek ‘Mijn Avonturen met Ramses Shaffy’ lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’ s tiende sterfdag op 1 december 2019.

Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-) zang, begeleid op piano en/of gitaar, Maria Eldering speelt viool en er is (indien mogelijk) rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was.

Wanda de Kanter (toonde videoclip Laat me/Vivre in ‘Zomergasten’) ‘Dit wil iedereen zien..!’
Lucia C, theater Dakota den Haag: ‘Wat een prachtig muzikaal verhaal over jouw avonturen met Ramses Shaffy! Ik was diep onder de indruk en emotioneel geraakt!’

 

 

Gegevens

Datum:
zo 15 januari 2023
Tijd:
16:00