Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ABEL’S AMERICANANA

vr 29 maart, 20:30


>> UITVERKOCHT<<
Een bonte avond vol ROOTS muziek met geweldige vocale gasten en bijzondere verhalenvertellers. The Bayou Mosquitos uit Amsterdam draait haar hand niet om voor een lekker stukkie Noord- Amerikaanse roots, country, folk, funk, slide of westernswing muziek en hebben daar al ruim 30 jaar veel plezier in.

Met deze keer als speciale gasten: The Lasses

Nog voordat ze een woord hadden gewisseld zongen ze al samen, in het Ierse muziekcafé Mulligans in Amsterdam. Inmiddels toeren Sophie Janna en Margot Merah de hele wereld over met geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes. Janos Koolen is verantwoordelijk voor de rake, pure arrangementen en een groot deel van de instrumentpartijen, naast Stijn van Beek op low whistle en uilleann pipes. Centraal staat altijd de samenzang waarbij de stemmen elkaar perfect aanvullen en versterken.

The Bayou Mosquitos doen een set, the Lasses doen er een met hun eigen repertoire, maakten recent een nieuw album “Near Far” en ze doen een ‘Americana’ setje met ons samen, met o.m. songs van Gram Parsons en Richard Thompson.

Gegevens

Datum:
vr 29 maart
Tijd:
20:30