Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ABEL’S AMERICANANA

vr 31 mei, 20:30


Een bonte avond vol ROOTS muziek met geweldige vocale gasten en bijzondere verhalenvertellers. Alweer het derde seizoen dat de Mosquitos hun paarden afzadelen in de Nieuwe KHL voor een spetterende nieuwe serie met rootsmuziek en verrassende gasten.

The Bayou Mosquitos uit Amsterdam draait haar hand niet om voor een lekker stukkie Noord- Amerikaanse roots, country, folk, funk, slide of westernswing muziek en hebben daar al ruim 30 jaar veel plezier in.

Met deze keer twee bijzondere gasten:
Rinus Groeneveld; tenorsaxofonist par exellence. Hij speelde ondermeer met Big Jay McNeely en Hans Dulfer. En hij heeft zojuist het boek ‘Tenoritis’ uitgebracht vol bijzondere muziekverhalen over het leven met tinnitus (oorsuizen) en hoe hij dit de baas werd.

Tweede gast is pedal-steelgitarist en medeoprichter van de Haarlemse band Kwebbe’s Request  Rob van Duuren. Daarnaast is hij sessiemuzikant en begeleidt hij met enige regelmaat toerende singer songwriters in het pop-, folk- en countrycircuit zoals Jude Johnstone, Kevin Montgomery en Michael Weston King

Gegevens

Datum:
vr 31 mei
Tijd:
20:30