Café-Restaurant

Slide

MEDITERRANE KEUKEN

Onze chefkok Mathijs heeft een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. Laat je smaakpapillen in de watten leggen en kom snel proeven!

Slide

MENU

‘De ontdekking van '24! Lekker eten, goede sfeer, topkok, fijne hosts. Een geheim dat bekend moet worden’. (Recensie op Bookdinners)

Slide

THEATERMENU

Kijken en eten: een mooie combinatie. Combineer je theaterbezoek met een tweegangenmenu (een voor en een hoofdgerecht naar keuze). Dubbel genieten.

Slide
IMG_2416
previous arrow
next arrow

DE MEDITERRANE KEUKEN

Iedere maand serveert de Nieuwe KHL een nieuw theatermenu met ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Ideaal om je theaterbezoek mee te completeren. Ga je niet naar het optreden, maar wil je wel eten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Het restaurant is open op:
Maart:
don 13, zon 16, zon 23, don 27, vrij 28, zon 30
April:
zon 20
Mei:
vrij 2, zon 11, zon 18, vrij 23
Juni
zon 1, don 5, vrij 6, zon 8, vrij 13, zon 15

 

THE MEDITERRANEAN KITCHEN

Every month the Nieuwe KHL serves a new menu with a wide choice of starters, main courses and desserts. Ideal to complete your theater visit. You are not going to the performance, but do want to eat? Of course you are still very welcome!

The restaurant is open on:
March:
Thu 13, Sun 16, Sun 23, Thu 27, Fri 28, Sun 30
April:
Sun 20
May:
Fri 2, Sun 11, Sun 18, Fri 23
June
Sun 1, Thu 5, Fri 6, Sun 8, Fri 13, Sun 15

Groepsdiner of groepslunch?
Groepen ontvangen we graag, op alle dagen van de week. Mail info@denieuwekhl.nl of bel 020 779 15 75 voor de mogelijkheden.

MENU MAART

Voorgerechten

Artisjok met abdijkaas en daslook vinaigrette (v): 12,50
Bouillabaisse met rode mul, rouille en crostini: 12,50
Salade Lyonnaise met kaantjes, gepocheerd ei en varkens rillette: 12,50

Hoofdgerechten

Zilverui-kroketjes met tuinerwten-mousseline, meiraapjes en kruidensalade (v): 22,50
Gepocheerde skreihaas met groene asperges, krieltjes en beurre blanc: 23,50
Lamskoteletten van de grill met voorjaarsgratin en salsa verde: 24,50
Kaasfondue met blue d’auvergne met crudités en brood (v): 22,50

Kindergerechten

Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)

Nagerechten

Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Crème brûlee met vanille en kardemom: 8,50
Dame Blanche: 8,50
Coupe colonel (citroensorbet-ijs met vodka): 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50

Starters

Artichoke with abbey cheese and wild garlic vinaigrette(v): 12.50
Bouillabaisse with red mullet, rouille and crostini: 12,50
Lyonnaise salad with edging, poached egg and pork rillettes: 12,50

Main dishes

Silver onion croquettes with garden pea mousseline, turnips and herb salad (v): 22,50
Poached skrei with green asparagus, potatoes and beurre blanc: 23.50
Grilled lamb chops with spring gratin and salsa verde: 24.50
Cheese fondue with Blue d’Auvergne, crudites and bread (v): 22.50

Children’s dishes

Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)

Desserts

Tarte tatin from Goudreinet with vanilla ice cream: 8.50
Dame Blanche: 8.50
Creme brulee with vanilla and cardamom: 8.50
Coupe colonel (lemon sorbet ice cream with vodka): 8.50
Affogato (scoop of vanilla ice cream topped with hot espresso and a dash of amaretto): 7.50