DE MEDITERRANE KEUKEN
Iedere maand serveert de Nieuwe KHL een nieuw theatermenu met ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Ideaal om je theaterbezoek mee te completeren. Ga je niet naar het optreden, maar wil je wel eten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!
Het restaurant is open op:
November:
zon 3, vrij 8, zon 10, wo 13, don 14, zon 17, vrij 22, zon 24, vrij 29
December:
zon 1, wo 4, don 5, vrij 6, zon 8, zon 15, zon 22, ma 23, din 24, vrij 27, zat 28, zon 29
THE MEDITERRANEAN KITCHEN
Every month the Nieuwe KHL serves a new menu with a wide choice of starters, main courses and desserts. Ideal to complete your theater visit. You are not going to the performance, but do want to eat? Of course you are still very welcome!
The restaurant is open on:
November:
Sun 3, Fri 8, Sun 10, Wed 13, Thu 14, Sun 17, Fri 22, Sun 24, Fri 29
December:
Sun 1, Wed 4, Thu 5, Fri 6, Sun 8, Sun 15, Sun 22, Mon 23, Tue 24, Fri 27, Sat 28, Sun 29
Groepsdiner of groepslunch?
Groepen ontvangen we graag, op alle dagen van de week. Mail info@denieuwekhl.nl of bel 020 779 15 75 voor de mogelijkheden.
MENU NOVEMBER
Voorgerechten
Wilde bospaddenstoelen met bleu stilton en een zacht gekookt ei op zuurdesemtoast (v): 12,50
Kroketjes van edelhert met pastinaak, kweepeer en rode port: 12,50
Gebakken kabeljauwhaas in een romige venkelsoep met mosselen en dille: 12,50
Dagsoep: 6,50
Hoofdgerechten
Cannelloni met pompoen, boerenkool, oesterzwammen en ricotta. Geserveerd met een groene salade (v): 22,50
Vis van de dag geserveerd met seizoensgroenten en een aardappelbereiding:: 23,50
Elzasser zuurkool met gekonfijte fazant, krokant buikspek, hete bliksem en mosterdjus: 23,50
Kaasfondue met blue d’auvergne met crudités en brood (v): 22,50
Kindergerechten
Kippenbout, frites en appelmoes: 12,50
Pannenkoeken met spek/suiker/stroop: 7,50
(alles incl. raketje na)
Nagerechten
Tarte tatin van goudreinet met vanille-ijs: 8,50
Crème brûlée met vanille-ijs en kardemom: 8,50
Dame Blanche: 8,50
Coupe colonel (citroensorbet-ijs met vodka): 8,50
Affogato (bolletje vanille ijs overgoten met hete espresso en een scheutje amaretto): 7,50
Starters
Wild mushrooms with bleu stilton and a soft-boiled egg on sourdough toast (v): 12.50
Red deer croquettes with parsnip, quince and red port: 12,50
Baked cod fillet in a creamy fennel soup with mussels and dill: 12,50
Soup of the day (v): 6,50
Main dishes
Cannelloni with pumpkin, kale, oyster mushrooms and ricotta. Served with a green salad: 22,50
Fish of the day served with seasonal vegetables and a new potatoes: 23.50
Alsatian sauerkraut with confit pheasant, crispy pork belly, hotchpotch and mustard jus: 23.50
Cheese fondue with Blue d’Auvergne, crudites and bread (v): 22.50
Children’s dishes
Chicken leg, fries and appel sauce: 12,50
Pancakes with bacon/sugar/syrup: 7,50
(all dishes incl. ice-lolly after)
Desserts
Tarte tatin from Goudreinet with vanilla ice cream: 8.50
Crème brûlée with vanilla ice cream and cardamom: 8.50
Dame Blanche: 8.50
Coupe colonel (lemon sorbet ice cream with vodka): 8.50
Affogato (scoop of vanilla ice cream topped with hot espresso and a dash of amaretto): 7.50