Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DEBORAH PARLOR

zo 26 november, 16:00


Deborah Parlor(1988) is een artiest en songwriter van Nederlandse bodem, die een naam voor zichzelf aan het maken is in de wereld van Americana- en Popmuziek.

Opgegroeid tussen de Country en de Folkmuziek begint Deborah op jonge leeftijd met het maken en schrijven van muziek. Ze rond op haar twintigste een Conservatorium studie af waarna een uitvoerende carrière in het theater begint. Tegenwoordig stort Deborah zich op schrijven van muziek en tekst voor zichzelf en anderen. Parlor schrijft, acteert, zingt en speelt verschillende muziekinstrumenten.

Deborah neemt zich geen blad voor de mond, heeft een verhaal te vertellen en dit doet ze dan ook op een eerlijke manier in haar teksten.  Deze ontwapende songwriter reist de hele wereld over om inspiratie op te doen voor haar muziek en schrijft en creëert graag met anderen. Zo schreef ze voor haar aankomende EP “Nowhere Land” in Nashville, Tennessee met schrijvers zoals Jeff Cohen en Femke Weidema.

Op het podium van de KHL verzorgt Deborah een intiem optreden. Americana met een eerlijke Nederlandse en licht theatrale inval.  Denk aan de westcoast sound van o.a. Sheryl Crow en Shania twain. Gaat dat zien.

www.deborahparlor.com

Gegevens

Datum:
zo 26 november
Tijd:
16:00