Het leven weer vieren

Verjaardagen, jubilea, bruiloften… alles ging het afgelopen jaar ongemerkt voorbij. Hooguit een online-borrel, maar echt samenkomen met vrienden en geliefden was er niet bij. Maar er komt echt weer een tijd dat we het leven weer kunnen vieren.

Als je een sfeervolle locatie voor je feest zoekt, waar je gasten zich meteen thuis voelen, is De Nieuwe KHL echt een uitstekende keuze. Of je nou met 25 of met 200 mensen feest viert, de ruimte voelt altijd prettig aan. Dat is natuurlijk al reden genoeg om voor De Nieuwe KHL te kiezen. Als je daar de betaalbare prijzen, de heerlijk buffetten en hapjes, de eigen ingang, het prachtige terras, de goede bereikbaarheid (ook via het water!) en de ruime parkeergelegenheid in de buurt bij optelt, is de keuze snel gemaakt. 

Interesse?

Kijk hier voor onze prijzen, of bel of mail ons voor een bezichtiging en een vrijblijvende offerte:
Tel: 020 77 91 575, 
E-mail: info@denieuwekhl.nl. 

Kan je feest toch niet doorgaan door coronamaatregelen? Dan kun je het kosteloos annuleren.

FEESTEN & CORONA

Op dit moment is het niet duidelijk wanneer we weer feesten mogen faciliteren en onder welke voorwaarden. Vooruitlopend hierop zijn we een ventilatie-protocol aan het opstellen omdat wij verwachten dat eisen aan de ventilatie een belangrijk onderdeel zal zijn bij een heropening.

Goed om alvast te weten: 
– Als je feest niet kan doorgaan vanwege strengere coronaregels hanteren we geen annuleringskosten.
– Indien door de overheid vereist, tonen je gasten bij entree een QR coronabewijs (volledig gevaccineerd, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona). Mensen die dit niet kunnen tonen, mogen wij helaas niet toelaten. Om de controle goed uit te kunnen voeren huren we een portier in. De kosten daarvoor moeten we doorberekenen; hou rekening met 35,00 per uur. 
– Bij mooi weer staan alle deuren naar het terras open. Bij harde muziek (en als het te koud is) gaan de deuren dicht, maar de KHL beschikt over een goed luchtverversingssysteem, waarbij de lucht in de zaal continue wordt ververst met buitenlucht. Wel zo veilig. 

Bruiloft

Alle voordelen die De Nieuwe KHL voor een ‘gewoon’ feest biedt, gelden natuurlijk ook voor je bruiloft. Maar we hebben nóg een voordeel voor aanstaande bruidsparen: we zijn een officiële trouwlocatie. Als je bij ons het ja-woord uitspreekt, kan het feest daarna meteen losbarsten!
Bij De Nieuwe KHL kun je kiezen uit een breed assortiment uitstekende buffetten of seated diners en allerlei hapjes. En indien gewenst kan je na het feest overnachten bij ons buren, het hotel Lloyd. Met korting, omdat je bij ons je feest hebt gevierd! Heb je andere speciale wensen? Zeg het gerust, daar kunnen we vast aan tegemoet komen.

Interesse?
Kijk hier voor onze prijzen, of bel of mail ons voor een bezichtiging en een vrijblijvende offerte:
Tel: 020 77 91 575, 
E-mail: info@denieuwekhl.nl. 

Kan je feest toch niet doorgaan door coronamaatregelen? Dan kun je het kosteloos annuleren.