1,5 meterfeesten in De Nieuwe KHL

Verantwoord feesten, is dat leuk…? Absoluut! Met een select gezelschap, heerlijk eten en drinken en een op maat gemaakt programma wordt je feest onvergetelijk.

Het leven weer vieren
Verjaardagen, jubilea, bruiloften… alles ging afgelopen maanden ongemerkt voorbij. Hooguit een online-borrel, maar echt samenkomen met vrienden en geliefden was er niet bij. Nu de crisissfeer langzaam optrekt en de lockdownmaatregelen worden versoepeld, is het tijd om het leven weer te vieren.

Met eten op niveau
Eten op niveau en een programma op maat, dat is wat een 1,5 meterfeest in De Nieuwe KHL kenmerkt. Met maximaal 30 gasten geniet je in de monumentale en sfeervolle zaal van een diner, dat je samen met onze kok samenstelt. Het eten wordt aan tafel geserveerd.

Een programma op maat
Intussen ontrolt zich op het podium een op maat gemaakt programma. Wil je een klein, intiem optreden van een chansonnier, liedjeszanger of singer-songwriter? Een speciaal samengestelde familiequiz of een talkshow op maat? Een campy bingo? De Nieuwe KHL kan het verzorgen dankzij een uitgebreid netwerk van artiesten.

En natuurlijk je eigen inbreng
Natuurlijk biedt het podium ook ruimte voor eigen creativiteit. Speeches, een eigen optreden, projectie van foto’s of video’s. Of het ja-woord, want De Nieuwe KHL is een erkende trouwlocatie. 

Hoe werkt het? 
Op basis van de samenstelling van het gezelschap richten we de zaal in. Alles corona-proof natuurlijk: er is 1,5 meter afstand tussen de tafels, de bediening houdt gepaste afstand en de hygiënemaatregelen worden strikt in acht genomen. Op het podium passen 3 mensen tegelijk.

Meer informatie: 
Een 1,5 meterfeest is altijd maatwerk. Bel of mail ons om uw wensen te bespreken. Dat kan ook door middel van videobellen.
Tel: 020 77 91 575
E-mail: info@denieuwekhl.nl