Het leven weer vieren

Verjaardagen, jubilea, bruiloften… alles ging het afgelopen jaar ongemerkt voorbij. Hooguit een online-borrel, maar echt samenkomen met vrienden en geliefden was er niet bij. Nu de crisissfeer langzaam optrekt en de lockdownmaatregelen worden versoepeld, is het tijd om het leven weer te vieren.

Als je een sfeervolle locatie voor je feest zoekt, waar je gasten zich meteen thuis voelen, is De Nieuwe KHL echt een uitstekende keuze. Of je nou met 25 of met 200 mensen feest viert, de ruimte voelt altijd prettig aan. Dat is natuurlijk al reden genoeg om voor De Nieuwe KHL te kiezen. Als je daar de betaalbare prijzen, de heerlijk buffetten en hapjes, de eigen ingang, het prachtige terras, de goede bereikbaarheid (ook via het water!) en de ruime parkeergelegenheid in de buurt bij optelt, is de keuze snel gemaakt. 

Interesse?

Kijk hier voor onze prijzen, of bel of mail ons voor een bezichtiging en een vrijblijvende offerte:
Tel: 020 77 91 575, 
E-mail: info@denieuwekhl.nl. 

Kan je feest toch niet doorgaan door coronamaatregelen? Dan kun je het kosteloos annuleren.

Bruiloft

 

Alle voordelen die De Nieuwe KHL voor een ‘gewoon’ feest biedt, gelden natuurlijk ook voor je bruiloft. Maar we hebben nóg een voordeel voor aanstaande bruidsparen: we zijn een officiële trouwlocatie. Als je bij ons het ja-woord uitspreekt, kan het feest daarna meteen losbarsten!
Bij De Nieuwe KHL kun je kiezen uit een breed assortiment uitstekende buffetten of seated diners en allerlei hapjes. En indien gewenst kan je na het feest overnachten bij ons buren, het hotel Lloyd. Met korting, omdat je bij ons je feest hebt gevierd! Heb je andere speciale wensen? Zeg het gerust, daar kunnen we vast aan tegemoet komen.

Interesse?
Kijk hier voor onze prijzen, of bel of mail ons voor een bezichtiging en een vrijblijvende offerte:
Tel: 020 77 91 575, 
E-mail: info@denieuwekhl.nl. 

Kan je feest toch niet doorgaan door coronamaatregelen? Dan kun je het kosteloos annuleren.

FEESTEN & CORONA

Beste huurder, 
Je wilt graag ergens in het komend jaar een feest boeken in de KHL maar je vraagt je af wat er dan mogelijk is. Wij ook. Wat we wél weten zetten we voor je op een rij.


Drie mogelijke scenario’s
Op dit moment zijn er nog veel beperkende maatregelen die het vieren van een echt feest helaas nog niet mogelijk maken. Rond 6 augustus volgt een nieuwe persconferentie waar de maatregelen na 13 augustus worden bekend gemaakt. Niets is natuurlijk nog zeker, maar we zien drie mogelijke scenario’s:   

1. De huidige maatregels blijven nog van toepassing.     
Wat is er dan mogelijk?
– Alle gasten krijgen een vaste plaats aan tafel, met maximaal 2 personen. De tafels staan op 1,5 meter van elkaar. In de zaal kunnen we zo maximaal 40 gasten placeren. Bij mooi weer kan het tuinterras achter de zaal ook worden gebruikt. Het maximum aantal gasten is dan hoger.
– Lekker eten is gelukkig wel mogelijk! Je kunt kiezen voor een menu naar keuze aan tafel geserveerd, of voor een buffet. De gasten moeten wel 1,5 meter afstand houden bij het opscheppen. 
– Je kunt het podium gebruiken voor speeches en optredens. 


2. Feesten met een QR Coronabewijs zijn toegestaan.        
Wat is er dan mogelijk?
– Je gasten tonen bij entree een QR coronabewijs (volledig gevaccineerd, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona). Mensen die dit niet kunnen tonen, mogen wij helaas niet toelaten. Voorafgaand ontvang je van ons meer informatie over het coronabewijs om met je gasten te delen.   
– De 1,5 meter afstand geldt dan niet. Je kunt gewoon je feest vieren zoals vroeger :-). 
– Om de controle goed uit te kunnen voeren, huren we een portier in. De kosten daarvoor moeten we doorberekenen; hou rekening met 35,00 per uur. 

3. De coronaregels vervallen.      
Wat is er dan mogelijk?  – Alles!

Verder goed om te weten: 
– Als je feest niet kan doorgaan vanwege de coronaregels hanteren we geen annuleringskosten. 
– Bij mooi weer staan alle deuren naar het terras open. Bij harde muziek (en als het te koud is) gaan de deuren dicht, maar de KHL beschikt over een goed luchtverversingssysteem, waarbij de lucht in de zaal continue wordt ververst met buitenlucht. Wel zo veilig.