Het leven weer vieren

Verjaardagen, jubilea, bruiloften… alles ging de afgelopen twee jaar ongemerkt voorbij. Hooguit een online-borrel, maar echt samenkomen met vrienden en geliefden was er niet bij. Maar nu kunnen we het leven weer vieren!

Als je een sfeervolle locatie voor je feest zoekt, waar je gasten zich meteen thuis voelen, is De Nieuwe KHL echt een uitstekende keuze. Of je nou met 25 of met 200 mensen feest viert, de ruimte voelt altijd prettig aan. Dat is natuurlijk al reden genoeg om voor De Nieuwe KHL te kiezen. Als je daar de betaalbare prijzen, de heerlijk buffetten en hapjes, de eigen ingang, het prachtige terras, de goede bereikbaarheid (ook via het water!) en de ruime parkeergelegenheid in de buurt bij optelt, is de keuze snel gemaakt. 

Interesse?

Kijk hier voor onze prijzen, of bel of mail ons voor een bezichtiging en een vrijblijvende offerte:
Tel: 020 77 91 575, 
E-mail: info@denieuwekhl.nl.

Goed om te weten: 
Wij monitoren tegenwoordig continue de lucht in de zaal en restaurant d.m.v. gekalibreerde CO2 meters. De mate van CO2 concentratie is een goede indicator voor de luchtverversing en de luchtkwaliteit. Op basis van die gegevens passen we de mate van ventileren aan met de beschikbare ventilatievoorzieningen, zoals de deuren en ons ventilatiesysteem, dat twee keer per uur alle lucht in de zaal kan verversen.  

Bruiloft

Alle voordelen die De Nieuwe KHL voor een ‘gewoon’ feest biedt, gelden natuurlijk ook voor je bruiloft. Maar we hebben nóg een voordeel voor aanstaande bruidsparen: we zijn een officiële trouwlocatie. Als je bij ons het ja-woord uitspreekt, kan het feest daarna meteen losbarsten!
Bij De Nieuwe KHL kun je kiezen uit een breed assortiment uitstekende buffetten of seated diners en allerlei hapjes. En indien gewenst kan je na het feest overnachten bij ons buren, het hotel Lloyd. Met korting, omdat je bij ons je feest hebt gevierd! Heb je andere speciale wensen? Zeg het gerust, daar kunnen we vast aan tegemoet komen.

Interesse?
Kijk hier voor onze prijzen, of bel of mail ons voor een bezichtiging en een vrijblijvende offerte:
Tel: 020 77 91 575, 
E-mail: info@denieuwekhl.nl.