VERGADEREN-PRESENTATIES-TRAININGEN

Even uit de bedrijfssfeer treden levert vaak zoveel op. Inspiratie en motivatie liggen voor het oprapen in de monumentale zaal van DE NIEUWE KHL. Een aantal bedrijven gebruiken onze zaal op reguliere basis voor bijeenkomsten, trainingen of presentaties, waaronder de Volkskrant, de VU en de gemeente Amsterdam. Onze professionele keuken voert met liefde ontbijt, lunch, diner of hapjes aan. Van een klein gezelschap tot 150 medewerkers kunnen we herbergen. Heeft u verschillende ruimtes nodig? We kunnen verschillende arrangementen bieden samen met het nabij gelegen Lloyd Hotel.

De Nieuwe KHL is met de auto (5 min rijden van de ring afslag S114) en het openbaar vervoer (drie haltes met tram 26 vanaf het CS) zeer goed bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.  Wij beschikken over een sterk WIFI netwerk, professionele geluidsapparatuur, een krachtige beamer, flip-overs en verschillend soorten meubilair om de zaal in te richten naar uw wensen. Dat kan een formele vergadering setting zijn of een meer informele clubsetting. Maak vooral uw wensen kenbaar, daar kunnen wij vast aan voldoen.

Goed om te weten: 
Wij monitoren tegenwoordig continue de lucht in de zaal en restaurant d.m.v. gekalibreerde CO2 meters. De mate van CO2 concentratie is een goede indicator voor de luchtverversing en de luchtkwaliteit. Op basis van die gegevens passen we de mate van ventileren aan met de beschikbare ventilatievoorzieningen, zoals de deuren en ons ventilatiesysteem, dat twee keer per uur alle lucht in de zaal kan verversen.


Prijzen verhuur

Download hier de lunchbuffetten

Download hier de hapjeslijst

Download hier de shared dining lijst

Download hier de seated dinner lijst

Download hier de buffetlijst

Download hier de drankkaart

Download hier de wijnkaart