VRIJ 28 JUNI

Gipsy Saloon: The Battle
Aanvang 18.00
Entree 5,00

> RESERVEER EEN TAFEL

Een gouden concept: eten, drinken en luisteren naar Hollandse zigeunermuziek. Niet-zigeuners die zigeunermuziek spelen, kan dat? Jazeker, want zigeunermuziek speel je met je hart.

Traditiegetrouw sluiten we een jaar lang Gipsy Saloon af met een grote finale, waarin de muzikanten van Radio Budapest, Servus en een aantal speciale muzikale gasten nog éénmaal hun muziek laten weerklinken, voor ze met welverdiende vakantie gaan!

Een avond om uitgebreid voor te gaan zitten dus. Leun achterover en geniet van de muziek en de aangevoerde spijzen.

ZON 7 JULI

Live salsa van het Muziekpakhuis & BBQ
Aanvang muziek 15.00, aanvang BBQ 18.00
Entree gratis, BBQ 20,00

> KAARTEN VOOR DE BBQ

Voor het derde jaar op rij, sluit het Amsterdamse Muziekpakhuis het seizoen af met swingende live salsa muziek door maar liefst vijf verschillende Salsa orkesten! En dat gecombineerd met een Caribische barbecue. Is er een mooiere manier om de zomer te vieren? 

Entree gratis, maar voor de barbecue wel eerst kaarten kopen via bovenstaande link!

ZON 29 SEPT

Zondagmatinee: Spetterende Letteren

Aanvang 16.00 uur

Voorverkoop 15,00, deur 17,50

>> KAARTEN

Literair Muziektheater

In een fantasierijk muzikaal avontuur neemt singer-songwriter Chris Bernhart je mee door de Nederlandse literatuur. Spetterende Letteren bezingt beroemde schrijvers en boekpersonages, dronkenschap en reizen, Drenthe en Amsterdam: een poëtische road movie op zoek naar een geheimzinnig schrijverscongres in Gasselteboerveensetweedenijemond.  Wat volgt is een zoektocht naar ‘Roots’. Wat is leuker: Het Boekenbal in Amsterdam of een kampvuur met je vrienden op het platteland?  

Pers over Chris Bernhart: Dagblad De Stem “.. de Nederlandse versie van Tom Waits..”  Parool: ( optreden in een uitverkocht Carré).. ’ t IJ … een lied, zo sterk dat het woord Amsterdam niet eens nodig is…tikkeltje van Roozendaal, maar vooral zichzelf.     

Op het podium: Chris Bernhart (zang, contrabas), Jaap van der Panne (gitaren), Charly Zastrau (piano/ ketels), Pieter Ubbels (saxen), 

Bijzondere gast vanmiddag is buurtgenoot Douwe Bob.

Op het scherm: Tommy Wieringa, Kader Abdolah, Paulien Cornelisse, Ronald Giphart, Suzanna Jansen (o.a. Het pauperparadijs), Tom de Ket.

Meer info: www.spetterendeletteren.nl

Trailer:  https://youtu.be/a1yvcsDNcKI


ZON 6 OKT

DOLLY women only
Aanvang: 17.00 uur

> KAARTEN 10,00

De herfst editie van DOLLY!! Kom lekker genieten van het mooie weer op het terras, eet een heerlijk gerecht van de uitgebreide kaart, flirt, dans, klets, ontmoet! Kortom: Let’s DOLLY!!

Met livemuziek en verrassende DJ’s.

Op 4 zondagmiddagen in 2019 openen de deuren van de Nieuwe KHL zich voor vrouwen om te ontmoeten, te eten, te dansen en wat nog meer. Heerlijk a la carte eten, kletsen in het restaurantgedeelte of dansen in het feestgedeelte. Met wisselende live-artiesten en dj’s!

En noteer alvast de volgende editie in je agenda: zondag 1 december 2019

Kom je ook eten? Fijn als je dan online  een tafel reserveert  Of bel 020 – 77 91 575