KHL Sessies

Intieme optredens, eten en drinken in clubsfeer
Kleine, intieme optredens van chansonniers, liedjeszangers en podiumbeesten. Een kaartje kost 20,00 of 24,50 p.p. en is inclusief een welkomsthapje en een welkomstdrankje (alleen tot 31 dec 2021!) en servicekosten. Je hebt daarmee een zitplaats in de zaal, vanwaar je goed zicht hebt op het optreden. 
Er zijn ook tafeltickets voor 45,00 of 49,50 p.p. Daarvoor krijg je een eigen tafel, een welkomstdrankje en hapje, en een 2 gangenmenu. Het menu serveren we aansluitend of voorafgaand aan het optreden.

Spelen voor de GRAP
Grap Amsterdam Popmusic programmeert iedere woensdag een KHL Sessie. Intieme optredens van Nederlandse Singer-song writers of bands in een semi-akoestsiche setting. Kaarten kosten 15,00 of 20,00 waarvan 10,00 of 15,00 rechtstreeks naar de artiesten gaat. Er zijn ook kaarten inclusief een hoofdgrecht ter waarde van 18,50 voor 32,50 p.p.

Verantwoord
Natuurlijk houden wij ons aan de Coronaregels. Vanaf 25 september vragen we je daarom bij entree een coronatoegangsbewijs en je legitimatie te laten zien. Dit is een digitaal of papieren bewijs van een negatieve test of een vaccinatie- of herstelbewiijs. Als je dit niet kan overleggen mogen we je helaas niet binnenlaten.  


JEWISH JAZZ

Een Concert met een verhaal. 
Zon 17 okt 16.30 >>KAARTEN

Het verhaal van de evolutie van Jazz. Het verhaal van mensen als George Gershwin, Irving Berlin, Benny Goodman, Artie Shaw, Sophie Tucker: wereldberoemde componisten, schrijvers en artiesten die ooit als arme Joodse vluchteling in New York aankwamen om daar een nieuw leven te beginnen. Het verhaal van hoe zij, in samenwerking met zwarte musici, Jazzmuziek tot bloei brachten in een tijd dat dit niet vanzelfsprekend was. Hoe ze Broadway en Hollywood groot maakten en de Amerikaanse entertainment business op de kaart zetten!

Jewish Jazz volgt het spoor van deze ontwikkelingen aan de hand van biografieën, anekdoten en uiteraard via fantastische muziek. Mirjam van Dam, pianist Ed Boekee en bassist Omer Govreen , laten bekende en minder bekende ‘Jazz-standards’ horen, met het verhaal erachter, de invloed van Oost-Europese Klezmer en Joodse religieuze muziek en de overlap met zwarte muziek.
>>KIJK EN LUISTER HIER

Jordi Martin

Spelen voor de GRAP
Wo 20 okt 20.00 >>KAARTEN

Grap Amsterdam Popmusic en De Nieuwe KHL presenteren iedere woensdag Nederlandse acts tijdens de 1,5 meter sessies. Tijdens deze avonden kan corona proof genoten worden van livemuziek: heerlijk toch! Op woensdag 20 oktober staat Jordi Martin op het podium.
Jordi Martin volgt zijn hart en schrijft pure verfijnde popsongs waarin hij de diepte van z’n eigen psyche onderzoekt en zijn passie voor de grote vragen van het leven deelt.

POPUP CHOIR – OKTOBER

Aanvang 19.30, pay as you like

Do 21 okt:
RICK ASTLEY – Never Gonna Give you Up
Do 28 okt:
SIA – Cheap Thrills 


Doe je mee? WE ARE BACK!
Eén popsong, twee uur plezier, driestemmig resultaat. Popup Choir is zingen voor iedereen! Zing mee en vier het leven weer in De Nieuwe KHL!

Met of zonder zangervaring, het maakt niet uit: zingen maakt je blij. Maarten Bos (30, dirigent) en Tijmen de Koning (31, gitarist) leren je in no time een parel uit de popmuziek aan. Het resultaat wordt magisch mooi gefilmd door videograaf Maurits de Koning (27). Laagdrempelig, en zonder verplichting: je komt meezingen wanneer je daar zin in hebt. Aanmelden niet nodig. Wel is het coronatoegangsbewijs verplicht bij binnenkomst (via CoronaCheck app of uitgeprint).

Bij Popup Choir in Amsterdam bepaal je zelf de entreeprijs na afloop. Wij vertrouwen erop dat je een hele leuke avond hebt en het is aan jou of het nou 5, 10 of 20 euro waard vindt / wat je kunt bijdragen. Dit kan na afloop cash in onze gitaarkoffer of per pin.

>>KIJK EN LUISTER HIER

DE TOVERBERG

Een voorleesvoorstelling met David Vos en Joop van Dijk
Zon 24 okt 12.00 >>KAARTEN

David Vos leest fragmenten voor uit De Toverberg van Thomas Mann, in de vertaling van Hans Driessen. Muzikaal omlijst en ondersteund door pianist Joop van Dijk.

De jonge Hans Castorp bezoekt zijn zieke neef in het sanatorium in Davos. De bedoeling is daar drie weken te logeren. Betoverd door de verleidelijke patiente Klaudia Chauchat blijft hij echter geen drie weken….. Hij wordt zelf verkouden en krijgt verhoging. Uiteindelijk blijft hij zeven jaar.

In de wereld van de Toverberg maakt Castorp een leerproces door, zijn inwijding in het leven. Waarbij de humanist Settembrini en de nihilist Naphta strijden om zijn ziel.
Tijd en de ervaring van tijd spelen een belangrijke rol in deze bildungsroman. David en Joop voeren jullie mee in die volledig eigen, hermetische wereld van het sanatorium en zijn bewoners.

TIM KNOL

Zon 24 okt 16.30 >>KAARTEN
Zon 24 okt 19.30 >>KAARTEN

Intiem als een verjaardagsfeestje, waar Tim even de gitaar pakt. Zo voelde de 1,5 metersessies aan, die Tim Knol in juni 2020, direct na de eerste lockdown, gaf in De Nieuwe KHL. Ontspannen vertelt hij persoonlijke verhalen, zingt liedjes die op dat moment goed voelen. In zijn eentje op het podium, met alleen begeleiding van zijn gitaar, komt zijn karakteristieke timbre perfect tot zijn recht.

Tim Knol zou oorspronkel het jaar 2020 bij ons komen uitluiden. De tweede en derde lockdown gooide roet in het eten, maar gelukkig hebben we de optredens kunnen verplaatsen naar oktober 2021.
Zijn repertoire stemt hij af op wat hij en het publiek op dat moment nodig hebben. Gesterkt door zijn melancholieke, krachtige, hoopvolle stem vieren we de terugkeer van de 1,5 meterloze samenleving.
>>KIJK EN LUISTER HIER

Aidan & The Wild

Spelen voor de GRAP
Wo 27 okt 20.00 >>KAARTEN

Met zijn muziek neemt Aidan & the Wild je mee op een muzikale reis door zijn persoonlijke interpretatie van folk en americana. Een grote dosis vaak onconventionele gitaartechniek en een ontwapenend eerlijke stem maken zijn muziek een dynamisch geheel dat tegelijkertijd modern in het gehoor ligt en tegelijkertijd een tijdloosheid met zich meedraagt.

ABBA XS

Entree:
20,00 incl. welkomstdrankje en hapje
45,00 incl. welkomstdrankje en hapje en een 2-gangenmenu
Zon 31 okt 16.30 >>KAARTEN
Zon 31 okt 19.30 >>KAARTEN

Een extra small theaterconcert vol bekende songs en inside Stories over de Zweedse hitmachine ABBA.

De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano. De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA. Het succes, de roddels, het drama, de achterklap; alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agneta en rode Anni-Frida.
Songs als Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia!  ABBA XS is een feest der herkenning en voor elke generatie een heerlijk avondje met tijdloze hits.
Pianist: Leo bouwmeester.

>>KIJK EN LUISTER HIER

PITTIGE MOSTERD: ERIC VAN EERDENBURG

Ma 1 nov 20.00 >> vrije inloop
Er zal mogelijk nog een capaciteitsbeperking zijn. 
Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: info@denieuwekhl.nl

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. Na het eerste succesvolle seizoen dit jaar met Hans Aarsman, Liebeth van der Pol, Anet Wilgenhof, Eric van Eerdenburg en Alma Mathijssen. 

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van Lowlands festivaldirecteur Eric van Eerdenburg. Onze ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuis ontlokt hem ontboezemingen over successen en leerzame mislukkingen. Hoe vond hij ieder jaar weer de inspiratie voor het leukste festival van Nederland? Hoe blijf je positief na twee coronajaren? Kortom, wat is zijn geheime recept? Wie weet werkt het voor jou ook. Beleef het mee en laat zo je eigen inspiratie tot bloei komen!

IRIS PENNING

Spelen voor de GRAP
Zat 6 nov 20.00 >>KAARTEN

Iris Penning maakt Poëtische Pop. Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op festivals en in poppodia door heel Nederland en België. Ze deelde het podium met Spinvis en bracht drie platen en enkele singles uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia. Op het podium deelt ze in poëzie en zang alle hoeken van haar hoofd met haar publiek. Eerlijk, eigen en intiem. Gewapend met gitaar en haar buitengewone stem komt ze ons laten horen hoe goed ze is.

“Spinvis knikt instemmend, Ramses Shaffy en Maarten van Roozendaal zien van bovenaf dat het goed is. Koesteren die plaat” – OOR
>>KIJK EN LUISTER HIER

GEORGE BRASSENS FESTIVAL

ZON 7 NOV 16.30 >> KAARTEN

Georges Brassens (1921-1981) is in Frankrijk een legende, maar voor veel Nederlanders een wat onbekende naam, een chansonnier, met soms wat moeilijke teksten. Jammer, want de ironische en tegelijk diep humanistische liedjes van de Franse chansonnier zijn zeer de moeite waard. En voor vrijwel alle grootheden van het Franse luisterlied was hij een lichtend voorbeeld: Jacques Brel, Charles Aznavour, Juliette Gréco, Barbara en vele anderen.    

Exact honderd jaar na Brassens’ geboorte en veertig jaar na zijn dood, heeft de ‘l’Association Français des Pays-Bas’ het jaar 2021 uitgeroepen als jubileumjaar. In de Nieuwe KHL een speciaal samengesteld programma van zijn mooiste liedjes uitgevoerd door Tanguy Le Breton, Christophe Chaplet, Mathieu Hermans en Nico Knapper

>>KIJK EN LUISTER HIER 

VANZETTI’s VINYL POPQUIZ – Light

Ma 8 nov 20.00, 4,00 p.p.

Wie kent het fenomeen inmiddels niet? Lekker quizzen in kroegsfeer met vrienden om de sleur te doorbreken? Dan zit je bij Vanzetti’s Vinyl Popquiz-Light helemaal goed.
Ooit begonnen in 1995 in het notoire nachtcafé De Fabriek was muzikant en bareigenaar Rob van Zandvoort een van de eerste popquiz-hosts van Amsterdam. Na omzwervingen langs diverse theaters en meer dan 30 online popquizzen tijdens de corona-lockdown is het nu weer de hoogste tijd voor een bijzondere quiz op locatie. Na de eerste editie van 13 sept, nu de tweede editie in de Nieuwe KHL!

Rob draait alle muziekfragmenten live uit zijn eigen fraaie singles-collectie. Sixties, Seventies, Eighties, Britpop, Nederpop, alles komt wel een keer aan bod, gegroepeerd rond verschillende thema’s! Het speelniveau zal niet al te moeilijk zijn (vandaar de toevoeging ‘light’) en tijdens de muziek-bingo halverwege valt er individueel ook nog wat te winnen.

Kosten zijn: €4,- p.p. Inschrijven kan in teams van max. 4 personen bij:  r.w.j.vanzandvoort@gmail.com
Aanvang van de quiz is 20:00 (bar open vanaf 19:00), einde van de quiz valt rond 23:00

Tenfold

Spelen voor de GRAP
Wo 10 nov 20.00 >>KAARTEN

Tenfold is een artiest en singer-songwriter uit Amsterdam, die menig hart al enige tijd veroverd heeft met haar akoestische gitaar en twee EP’s. Onderwerpen als vergankelijkheid en het accepteren van verlies worden aangevuld met hoopvolle nummers die gaan over levenslust en vriendschap. Met haar stemgeluid probeert Tenfold de onvolmaaktheden van het leven te verzachten.

Tim Knol

Zat 13 nov 16.30 >>KAARTEN
Zat 13 nov 19.30 >>KAARTEN

Tim Knol zou oorspronkel het jaar 2020 bij ons komen uitluiden. De tweede en derde lockdown gooide roet in het eten, en daarom werden deze optredens verplaatst naar 3 oktober. Maar toen werkte een verstandkies even niet mee en moest Tim helaas annuleren. Dit is dus de nieuwe datum voor dat vaak geannuleerde optreden van zon 3 okt.

Intiem als een verjaardagsfeestje, waar Tim even de gitaar pakt. Ontspannen vertelt hij persoonlijke verhalen, zingt liedjes die op dat moment goed voelen. In zijn eentje op het podium, met alleen begeleiding van zijn gitaar, komt zijn karakteristieke timbre perfect tot zijn recht.

Zijn repertoire stemt hij af op wat hij en het publiek op dat moment nodig hebben. Gesterkt door zijn melancholieke, krachtige, hoopvolle stem vieren we de terugkeer van de 1,5 meterloze samenleving.
>>KIJK EN LUISTER HIER

CAFÉ WEHMUT

Zon 14 nov 16.30 >>KAARTEN

Café Wehmut is een gedroomd café waar vier vrienden bij elkaar komen om samen liedjes te schrijven over de tragiek en triomfen van onze alledaagse levens. Akoestisch en Nederlandstalig, met elementen uit de Zuid-Afrikaanse Township Jive, de Joodse Klezmer, Vlaamse folk, een snufje Americana, en natuurlijk Brel. 

Café Wehmut heeft als vaste kern Michel van Dijk (zang, gitaar), Jochen Hachgenei (percussie), Jean Koolen (zang, gitaar) en Eva Zwaving (zang, viool, piano). Hun EP’s Spring dan! (2018), Wij hebben de maan (2019) en Nieuwmarkt (2020) zijn te beluisteren op Spotify, Bandcamp, Deezer, iTunes en andere streamingkanalen. Dit najaar verschijnt hun vierde EP. Titel: Berlijn.
>>LUISTER HIER

BENEDICT

Spelen voor de GRAP
Wo 17 nov 20.00 >>KAARTEN

Het is in eerste instantie moeilijk voor te stellen welke vrijmoedige en gekwelde crooner achter het pseudoniem Benedict {Popronde selectie en OOR Talent 2020] schuil gaat. Bij een eerste luisterbeurt valt Martijn Smits’ mompelende stem als eerste op. De van melancholie doordrenkte teksten worden veelal gedrapeerd over een donker klinkende piano. Muziek om verliefd bij te worden, terwijl je elkaar nog eens goed vastpakt. 
Benedict heeft ingrediënten van zijn favoriete bands en artiesten als Tindersticks, Nick Cave en The National vakkundig geëxtraheerd tot een eigen sound: uitgesproken drumpartijen, filmische teksten en soms hectische synths en gitaarpartijen, verrijkt met strijkers- en blazers-ensembles. Het geheel vormt een prachtig gekleurd herfstbos in oktober wat een gevoel van weemoed oproept.
>>KIJK EN LUISTER HIER

JP DEN TEX & VERA VAN DER POEL

Duetten
Zon 21 nov 16.30 >>KAARTEN

Gerenommeerde singer/songwriters JP den Tex en Vera van der Poel hebben elkaars wegen vaker gekruist. Zo zong Jp al een duet met Vera op zijn cd “American Tune” (2009) en Vera met JP op haar cd “Love and Taboo” (2012). Over de jaren deden zij geregeld optredens samen. Bovendien hebben beiden een grote fascinatie voor de Amerikaans/Canadese singer/songwriter Joni Mitchell ontwikkeld. Maar ook liedjes van andere iconische artiesten (Neil Young, Bonnie Raitt, Lou Reed & Nick Cave) behoren tot hun gemeenschappelijk erfgoed.

In de Nieuwe KHL doen zij – naast een aantal eigen liedjes –  een greep uit die rijke schatkamer. Soms in de originele taal, soms in een authentieke Nederlandse vertaling. Af en toe solo, maar meestal in een sprankelend duet: vandaar de titel van het programma. 
>>KIJK EN LUISTER HIER

Mick Stender

Spelen voor de GRAP
Wo 24 nov 20.00 >>KAARTEN

Mick Stender is het nieuwe Rock ’n Roll symbool van de 21e eeuw. Deze 23-jarige singer-songwriter is een ambitieuze muzikant die zijn eigen songs schrijft in de stijl Americana, Rock ’n Roll. Hij is geïnspireerd door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera. Hij neemt je terug in de tijd, maar stopt de Rock n’ Roll wel in een fris jasje.

GIPSY SALOON: SERVUS

Vrij 26 nov, 19.00 >>KAARTEN
Entree: 42,50 (entree & een 3 gangen menu)

Een vaste waarde in ons programma! Ontsnap aan de Hollandse werkelijkheid en waan je voor even op een warmbloedig Hongaars feest. Met een opzwepend zigeunerorkest en uiteraard heerlijk eten en drinken. Daar knapt iedereen van op. 

Op deze herfsteditie kun je getuige zijn van een wonderlijke transformatie: een Hollands muzikantengezelschap verandert in een opzwepend zigeunerorkest. In de sfeervolle zaal geniet je van heerlijk eten en drinken en van muziek uit het hart. De muzikanten van Servus spelen eigen composities en Russische, Yiddische en Joegoslavische nummers.

MACHTELD VAN DER GAAG

Machteld chante Barbara et les autres…
Zon 28 nov 16.30 >>KAARTEN

De ‘Saint Valentijn’ ligt net achter ons, maar de romantiek van Franse Chansons leeft voort in De Nieuwe KHL. Net als de humor en de vrolijkheid. Geniet van een heerlijke mix van chansons van Barbara, Vian, Michel Fugain, Reggiani en vele anderen… dit alles volkomen veilig in de concertzaal, met na afloop een fijn glas wijn of een heerlijk diner! Het kopen van een gesigneerde CD van Machteld behoort ook tot de mogelijkheden! Machteld wordt begeleid door pianovirtuoos Nico van der Linden en accordeonist Gert Wantenaar. (www.gertwantenaar.nl).

PITTIGE MOSTERD: ALMA MATHIJSSEN

Ma 29 nov 20.00 >> vrije inloop
Er zal mogelijk nog een capaciteitsbeperking zijn. 
Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: info@denieuwekhl.nl

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. Na het eerste succesvolle seizoen dit jaar met Hans Aarsman, Liebeth van der Pol, Anet Wilgenhof, Eric van Eerdenburg en Alma Mathijssen. 

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van kunstenaar, artdirector en initator van Museum Perron Oost Alma Mathijssen. Onze ontwapenende gastvrouw Maureen Kamphuis  ontlokt haar ontboezemingen over successen en leerzame mislukkingen. Hoe vond zij inspiratie voor haar boeken? Hoe gaat ze om met de deadlines van haar columns? Heeft zij altijd schrijfster willen willen worden en welke rol speelt haar moeder bij die keuze? Kortom, wat is haar geheime recept? Wie weet werkt het voor jou ook. Beleef het mee en laat zo je eigen inspiratie tot bloei komen!

To Twelve

Spelen voor de GRAP
Wo 1 dec 20.00 >>KAARTEN

To Twelve: In de zomer van 2016 was To Twelve voor het eerst de weg op in hun camper Bobby, sindsdien hebben ze een manier van leven ontwikkeld door achter de zon aan te jagen en shows te spelen op de pleinen en straten in de stadscentra van Europa. Alle nummers en video’s zijn zelfgemaakt, in het busje of thuis en zijn gevuld met folky gitaren, vocale harmonieën en rustgevende sferen, die het verhaal van de weg vertellen.

Gyo Kretz

Spelen voor de GRAP
Wo 8 dec 20.00 >>KAARTEN

De in Amsterdam gevestigde zanger Gyo Kretz, songwriter en producer combineert indie gitaren, electro synths, drum samples en een R&B-vriendelijke falsetto’s om tot frisse popsongs. Op 16-jarige leeftijd stond Gyo al met een eigen show op het Hongaarse Sziget Festival en inmiddels heeft hij samenwerkingen op zijn naam staan met o.a. Tabitha, Rolf Sanchez en Ronnie Flex. Zijn samenwerking met Rolf Sanchez groeide zelfs uit tot dè zomertrack van 2020 genaamd ‘Más Más Más’, die op vrijwel alle hitnoteringen op nummer 1 terecht is gekomen.

KLOMP

Zon 12 dec 16.30 >>KAARTEN

Drummer Lucas van Merwijk zag begin jaren 80 vele malen het baanbrekende duo Misha Mengelberg/Han Bennink spelen. Het idee om een dergelijk duo te vormen waarin je als drummer onbegrensde vrijheid hebt verdween nooit uit zijn hoofd. Van Merwijk initieerde sindsdien talloze projecten in uiteenlopende samenstellingen op het gebied van Cubaanse muziek, global groove, jazz en geïmproviseerde muziek.
Nu In 2020, vindt hij in trombonist Ilja Reijngoud eindelijk de ideale muzikale duo partner; met een drang naar muzikale vrijheid, improvisatie en experiment. Een nieuw, eigenzinning en brilliant muzikaal avontuur is het gevolg.

MET KERST STRALEN DE STERREN!

Liedjes over Kerst, liefde en hoop
Ma 20 dec 19.30 >> KAARTEN
Di 21 dec 19.30 >> KAARTEN

Wat tijdens Kerst 2021 allemaal niet kon, halen we deze Kerst ruimschoots in! We stoken het kerstvuur hoog op met ruim een uur troost, melancholie en klassiek kerstrepertoire. Talent uit de Nederlied-cast van musical De Jantjes is in het Nederlandstalige zangrepertoire gedoken en boven gekomen met mooie en bekende liedjes over Kerst, liefde en hoop. Eindelijk wat verlichting in deze barre tijden, waarin we leven tussen hoop en vrees. Ze zingen de zorgen even aan de kant.

Zang: Ivonne van Hattem, Emile Baars, Kim Ansink, Gillyan Broers en Janneke de Groot
Duo-presentatie: Sylvia Alberts & Evert de Vries
Piano: Geert Bremer

CHRISTMASPARADE WITH THE CHERRIES

Entree:
20,00 incl. welkomstdrankje en hapje
45,00 incl. welkomstdrankje en hapje en een 2-gangenmenu
Wo 22 dec 16.30 >>KAARTEN

Bent u klaar voor een ‘Very Cherry Christmas’? 
Onder het genot van een heerlijk kerstdiner vergezeld van een lekker drankje zingen The Cherries u persoonlijk aan tafel toe. Drie prachtige vrouwen met dito stemmen, die op onnavolgbare wijze vintage swing muziek tot leven zullen brengen. 
Van Marilyn Monroe tot The Andrew Sisters en van Doris Day tot Nat King Cole, ‘The Cherries’ weten u een onvergetelijke en nostalgische avond te bezorgen met een vintage-kersttintje. Wie weet zit u tijdens een ‘White Christmas’ heerlijk te genieten van ‘The Christmas song’ tijdens alweer ‘The most wonderful time of the year’!

Een dus vol prachtig veelal driestemmig repertoire, gezongen door de ‘ KERS-engeltjes’ Maaike Widdershoven, Karen Levin en Nicole Berendsen, drie professionele zangeressen die hun sporen hebben verdiend in grote theaterproducties en voorstellingen in binnen en buitenland. 

Kerst in De Nieuwe KHL, met als kersje op de taart: The Cherries!

BURLESQUE DINNERSHOW

Inloop vanaf 18.00, start show 19.00
Do 30 dec >>KAARTEN

Nachtclubsfeer, copieus maal, flamboyante artiesten en toch verantwoord… Klinkt goed? Met de helende werking van Burlesque schudt je 2021 definitief van je af! Host DJ Charley voert je samen met entertainers Mr. Philly & La Nina naar hogere sferen.

DJ Charley draait sfeervolle vinylplaatjes met een tot DJ booth omgebouwde authentieke jukebox. Hij staat open voor verzoekjes. Mister Philly (Philadelphia, USA) is een entertainer in hart en nieren.  Deze finalist van The Voice of Holland Senior kent honderden Jazz standards (denk: Frank Sinatra), maar zijn repertoire is veel breder. Gooi een verzoeknummer in zijn hoge hoed. Als jij de gelukkige bent, krijgt je een serenade! Danseres/entertainer La Nina brengt nostalgische Burlesque acts, verkleed als engel, vintage musical film ster en als ‘balloon girl’ en danseressen La Nina, Indi  Love en Fae Fortune brengen nostalgische Burlesque acts.

Je wordt verwelkomd met champagne en geniet tussen de shows door van een authentiek 3 gangen Oudejaarsmenu. 2022: here we come!

Entree: 79,50 incl. welkomstbubbels en 3-gangenmenu.

Great Gatsby Club – PARTY & SHOW

Vrij 31 dec 20.00 – 04.00 >>KAARTEN
Entrance €45,-

Great Gatsby Club: A Vintage-, Retro-, & (Electro) Swing party for Hepcats and Kittens.

Mister Gatsby himself will welcome you at this decadent, fun-tastic, glamorous and sexy (with a wink) all-nite event. Deejay Jukebox Charley Rhythm (Amsterdam Burlesque) will play a roaring mix of Vintage and Retro music for YOUR dancing pleasure. From Swing via Rock & Roll to Disco!

Live Music by THE MAESTROs Specially for New Year’s eve with their FIVE PIECE band. They take old jazz standards and poppify them or take pop songs and give ém the Jazz treatment. Add some ska rhythm, and you’ve got the perfect Great Gatsby Club band! 
Burlesque and variety by Fae Fortune, La Nina, Indi Love, Maggie Leroux, Terrence and more! Furthermore hootchie-cootchie gals, cocktail bar & candy girls with free finger food can be expected.

C’mon all you divas, mobsters & gunmolls, rascals & flapper babes: dress up Roaring 20s, chique 30’s and stylish 40s. Think Boardwalk Empire, Peaky Blinders, Moulin Rouge, Betty Boop, Charlie Chaplin, The Godfather… Although everyone gets into the party, it enhances the atmosphere greatly if you make an effort dressing the part!