ETEN

DE NIEUWE KHL beschikt over een goed geoutilleerde keuken en een eigen keukenbrigade die voor uw feest en partij graag het eten verzorgen. Er zijn vele mogelijkheden en aan de hand van uw budget kunnen we in overleg ieder denkbaar diner of buffet samenstellen. Daarbij zijn allerlei type catering mogelijk, in buffetvorm, een walking dinner of een seated dinner. Onderstaand kunt u overzichten downloaden van de verschillende mogelijkheden, maar maak vooral uw persoonlijke wensen kenbaar, er is veel mogelijk!

BUFFET
Bij een buffet worden alle gerechten neergezet op lange tafels. Uw gasten scheppen het eten zelf op. Wij zorgen voor voldoende zitgelegenheid voor uw gasten.

Download hier de buffetlijst

SHARED DINING
Bij een shared dinner zitten uw gasten aan mooi ingedekte tafels. Het voorgerecht en het dessert wordt uitgeserveerd op het bord, alle gerechten van het hoofdgerecht komen in schalen op tafel.

Download hier de shared dinner lijst

SEATED DINNER
Bij een seated dinner zitten uw gasten aan mooi ingedekte tafels. De appetizer staat op tafel bij binnenkomst, het voor, hoofd en nagerecht wordt uitgeserveerd op het bord.

Download hier de seated dinner lijst

WALKING DINNER
Een walking dinner bestaat uit een aantal kleine, mooi opgemaakte gerechten die zowel staand als zittend kunnen worden genuttigd.  U kiest voorafgaand uit onderstaande lijst 1 soep, 2 koude gerechten, 2 warme gerechten en een nagerecht.

Download hier de walking dinner lijst

img_5234 img_5235

HAPJES
De Nieuwe KHL heeft ook veel verschillende hapjes mogelijkheden, tijdens recepties of bij feesten later op de avond. Hieronder een idee van de mogelijkheden. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, onze keukenbrigade denkt graag met u mee

Download hier de hapjeslijst

TAARTEN
De Nieuwe KHL heeft huisgemaakte ‘plaattaarten’ in vele soorten. Een plaattaart is een grote, platte, rechthoekige taart en is er in twee maten.

Download hier de lijst met taarten

DRINKEN

Datgene wat u verbruikt wordt aangeslagen en achteraf afgerekend tegen de standaard tarieven.

Onze huisbrouwer is Gulpener. Naast het pilsener hebben we ook altijd een aantal speciaalbieren van Gulpener op de tap. Voor feesten en partijen kunnen we op verzoek ieder ander biertje op de tap zetten.

Download hier de drankkaart

Download hier de wijnkaart

Speciaalkoffies zijn verkrijgbaar tegen de reguliere prijzen.