ETEN

DE NIEUWE KHL beschikt over een goed geoutilleerde keuken en een eigen keukenbrigade die voor uw feest en partij graag het eten verzorgen. Er zijn vele mogelijkheden en aan de hand van uw budget kunnen we in overleg ieder denkbaar diner of buffet samenstellen. Daarbij zijn allerlei type catering mogelijk, in buffetvorm, een walking dinner of een seated dinner. Onderstaand kunt u overzichten downloaden van de verschillende mogelijkheden, maar maak vooral uw persoonlijke wensen kenbaar, er is veel mogelijk!

BUFFET
Bij een buffet worden alle gerechten neergezet op lange tafels. Dat kan in één gang zijn of in meerdere gangen. Uw gasten scheppen het eten zelf op. Wij zorgen voor voldoende zitgelegenheid voor uw gasten.

Download hier de buffetlijst

SEATED DINNER
Bij een seated dinner worden er in de achterzaal van de KHL mooi gedekte tafels neergezet. De appetizer staat op tafel bij binnenkomst, het voor, hoofd en nagerecht wordt uitgeserveerd op het bord. De keuze voor het hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch) geeft u uiterlijk 3 dagen van te voren op.

Download hier de seated dinner lijst

WALKING DINNER
Een walking dinner bestaat uit een aantal kleine, mooi opgemaakte gerechten die allemaal op een bordje worden uitgeserveerd. De zaal is ingericht met hoge en lage tafels waardoor uw gasten zowel staand als zittend kunnen eten. U kiest voorafgaand uit onderstaande lijst 1 soep, 2 koude gerechten, 2 warme gerechten en een nagerecht. De prijs voor een walking dinner is hoger dan een buffet of seated dinner omdat er meer personeel en materialen voor nodig zijn en omdat alle gerechten op het bord worden opgemaakt en uitgeserveerd.

Download hier de walking dinner lijst

img_5234 img_5235

HAPJES
De Nieuwe KHL heeft ook veel verschillende hapjes mogelijkheden, tijdens recepties of bij feesten later op de avond. Hieronder een idee van de mogelijkheden. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, onze keukenbrigade denkt graag met u mee

Download hier de hapjeskaart

TAARTEN
De Nieuwe KHL heeft huisgemaakte ‘plaattaarten’ in vele soorten. Een plaattaart is een grote, platte, rechthoekige taart en is er in twee maten.

Download hier de lijst met taarten

DRINKEN

Datgene wat u verbruikt wordt aangeslagen en achteraf afgerekend tegen de standaard tarieven.

Onze huisbrouwer is Gulpener. Naast het pilsener hebben we ook altijd een aantal speciaalbieren van Gulpener op de tap. Voor feesten en partijen kunnen we op verzoek ieder ander biertje op de tap zetten.

Download hier de wijnkaart

Speciaalkoffies zijn verkrijgbaar tegen de reguliere prijzen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een koffiebuffet met container-filter koffie en thee. Dat kost 15,00 per liter. Een liter is 8 tot 10 koppen.