Het restaurant is open van wo t/m zon van 16.00 tot 22.00.
The restaurant is open from Wed to Sun from 4 pm to 10 pm.

Bij entree vragen we je een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit is een digitaal of papieren bewijs van een negatieve test of een vaccinatie- of herstelbewiijs. 

 

reserveer hier een tafel of bel 020-7791 575

 

Weekspecialiteiten:

Soep van de week 5,50
Erwtensoep met rookworst

Schppperschotel 18,50 
Blanquette de veau in een vol au vent met spitskool

Schippersmenu 32,50
Vitello tonnato van kalfsmuis en verse tonijn Blanquette de veau in een vol au vent met spitskool Saffraan stoofpeer met pistache en vanille-ijs

Vis van de week 22,50
Octopus met in de schil gekookte aardappel, paprikapoeder en romesco-saus

Mosselen van de week 19,50
Met chorizo en rode wijn, geserveerd met friet en sla

Pasta van de week 16,50
Papardelle met konijnenstoof en Parmezaan, geserveerd met een groene salade

VASTE MENUKAART NL

FIXED MENU ENGLISCH