Het restaurant is open van wo t/m zon van 16.00 tot 22.00.

Vanaf 25 september gelden nieuwe regels in horeca en theaters. Bij de entree vragen we je daarom een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit is een digitaal of papieren bewijs van een negatieve test of een vaccinatie- of herstelbewiijs. 

 

reserveer hier een tafel of bel 020-7791 575

 

Weekspecialiteiten:

Soep van de week 5,50
knolselderijsoep met gebakken paddenstoelen

Schppperschotel 18,50 
Wild zwijn-goulash met aardappelkroketjes en pompoen

Schippersmenu 32,50
Gevulde witlof met paddenstoelen, pecorino en witte druiven | Wild zwijn-goulash met aardappelkroketjes en pompoen | Stoofpeertje met vanille ijs en rode portsaus

Vis van de week 22,50
Bourride van heilbot, schelvis, mosselen en gamba’s, geserveerd met brood en aïoli

Mosselen van de week 19,50
Met venkel, chorizo en rode wijn. Met friet en sla

Pasta van de week 16,50
Pompoenravioli met salie en walnotenroomsaus met een groene salade

 

VASTE MENUKAART