Het restaurant is open van wo t/m zon van 16.00 tot 22.00.

Vanaf 25 september gelden nieuwe regels in horeca en theaters. Bij de entree vragen we je daarom een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit is een digitaal of papieren bewijs van een negatieve test of een vaccinatie- of herstelbewiijs. 

 

reserveer hier een tafel of bel 020-7791 575

 

Weekspecialiteiten:

Soep van de week 5,50
Zoete aardappelsoep met harissa en hazelnoot

Schppperschotel 18,50 
Hertenbiefstuk met pastinaakpuree, spruitjes, cantharellen en rode portsaus

Schippersmenu 32,50
Pate van wild zwijn met salade van roodlof en granaatappeldressing | Hertenbiefstuk met pastinaakpuree, spruitjes, cantharellen en rode portsaus | Trifle van sinaasappel-amandelcake, advocaat en frambozencoulis

Vis van de week 22,50
Clam chowder met mosselen, kabeljauw en gamba’s

Mosselen van de week 19,50
À la marinière met friet en sla

Pasta van de week 16,50
Penne genovese met aardappelkaantjes, tomaat en groene salade

 

VASTE MENUKAART