Het restaurant is open van woensdag t/m zondag vanaf 16.00
The restaurant is open from Wednesday to Sunday from 4 p.m

reserveer hier een tafel of bel 020-7791 575

Weekspecialiteiten vanaf 25 mei / Weekly specials from May 25

Soep van de week / Soup of the week 5,50
Oekraïense borsjt met klapstuk
Ukrainian borscht with brisket

Schippperschotel / Sailors dish 18,50
Bouillabaisse met heilbot, rode poon en gamba’s. geserveerd met brood en rouille
Bouillabaisse with halibut, red gurnard and prawns. served with bread and rouille

Vis van de week / Fish of the week 22,50
Gevulde forel met een salade van kriel, gele biet en zure room
Stuffed trout with a salad of bantam, yellow beet and sour cream

Pasta van de week / Pasta of the week 17,50
Melanzane alla parmigiana met een groene salade
Melanzane alla parmigiana with a green salad


Schippersmenu / Sailors menu 32,50
Voorgerecht / Entree
Verse makreel met knolselderijremoulade, pastinaak en aardappelkaantjes
Fresh mackerel with celeriac remoulade, parsnip and potato wedges
Hoofdgerecht / Main dish
Bouillabaisse met heilbot, rode poon en gamba’s. geserveerd met brood en rouille
Bouillabaisse with halibut, red gurnard and prawns. served with bread and rouille
Nagerecht / Dessert
Eton mess met passievrucht
Eton mess with passion fruit

 

VASTE MENUKAART NL

FIXED MENU ENGLISH