De pech heeft weer toegeslagen: onze chefkok Mathijs heeft zijn voet gebroken en kan voorlopig niet koken. Om het voor onze 2e kok Bas behapbaar te houden, moeten we het restaurant voorlopig sluiten. 
Het culturele programma en de verhuur gaan wel gewoon door. Op die dagen staat Bas in de keuken om de theatermenu’s en catering te verzorgen.

reserveer hier een tafel of bel 020-7791 575

Weekspecialiteiten / Weekly specials 

Soep van de week / Soup of the week 6,50
Provencaalse groentesoep met pistou
Provencal vegetable soup with pistou

Schippperschotel / Sailors dish 19,50
Piepkuiken met geroosterde roseval, witlof, rabarber-
  appelcompote en kippenjus
Spring chicken with roasted roseval, chicory, rhubarb
  apple compote and chicken gravy

Vis van de week / Fish of the week 22,50
Roodbaarsfilet met witte bonencrème, seizoensgroenten,
  kokkels en beurre blanc
Redfish fillet with white bean cream, seasonal vegetables,
  cockles and beurre blanc

Pasta van de week / Pasta of the week 18,50
Penne met ragù alla bolognese, parmezaan
  en een groene salade
Penne with ragù alla bolognese, parmesan
   and a green salad


Schippersmenu / Sailors menu 34,50
Voorgerecht / Entree
Krokant buikspek met venkelsalade en citroen-mayonaise
Crispy pork belly with fennel salad and lemon mayonnaise
Hoofdgerecht / Main dish
Piepkuiken met geroosterde roseval, witlof, rabarber-
  appelcompote en kippenjus
Spring chicken with roasted roseval, chicory, rhubarb
  apple compote and chicken gravy
Nagerecht / Dessert
Sinaasappel-amandeltaart met zure room en rode aalbessen
Orange almond pie with sour cream and red currants

VASTE MENUKAART NL

FIXED MENU ENGLISH