De broers Jan en Gerard Krabben (eigenaars van de Nieuwe KHL) zijn geboren en getogen in Amsterdam.

Gerard Krabben (links) is de ervaren horecaman van de twee. Hij was eigenaar van de Amsterdamse cafés Het Bruine paard en Weltschmerz en van club Mazzo, zette als bedrijfsleider een Kentucky Fried Chicken op en werkte tot voor kort als bedrijfsleider in P3, het concert- en cultuurpodium in Purmerend.

 

jan-en-gerard

Jan Krabben (rechts) is een echte evenementenman. Als productiemanager produceerde hij festivals en publieksevenementen, kleine en grote, idealistische en commerciële, waaronder Sensation, de Amsterdamse StadsSpelen, Cirque du Soleil, Over het IJ Festival en Sail Amsterdam. Via Sail raakte hij bekend met de buurt én met KHL, een liefde die nooit meer is over gegaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jasper Pierik  (chefkok) kookte voor hij bij De Nieuwe KHL in de keuken aantrad, drie jaar bij het klassieke Franse restaurant Noord/West in de Jordaan en hij stond ook bij Festina Lente, Het Spaanse Meneer Nilson en restaurant De Pont in de keuken. ‘Maar ik heb ook een jaar in een Mexicaanse foodtruck gewerkt, waar we festivals mee af gingen, heel leuk. Mijn brede ervaring wend ik graag aan om de kaart en keuken van De Nieuwe KHL nieuw elan te geven.’

jasper