Als je rustig een krantje wilt lezen. Als je een fijne plek zoekt waar je kunt werken. Als je met je collega’s de dag door wilt spreken. Of juist niet meer aan werk wilt denken. Als je geen zin hebt om te koken en een klein gerechtje neemt. Als je met je vrienden uitgebreid wilt eten. Als je een mooie vergaderruimte zoekt. Als je van muziek en cultuur wilt genieten. Als je een klein feestje te vieren hebt. Of het feest van je leven. Dan ben je welkom in DE NIEUWE KHL.

 

Het café restaurant
Het pand ademt de sfeer van kneuterige Hollandse gezelligheid gecombineerd met de exotische invloeden die wereldwijde scheepvaart met zich meebracht. Die mix vind je overal terug, in de inrichting, de programmering, maar dus ook in de menukaart.
In het café restaurant ben je iedere dag vanaf 16.00 welkom voor een kop koffie, een krantje, om te werken, te relaxen, te borrelen. Natuurlijk bieden we een goede gratis wifiverbinding. Onze keuken is klassiek mediterraan met een knipoog naar de Latijns-Amerikaanse keuken. KLassiek en exotisch – je proeft de geschiedenis van het pand in onze kaart. Verleidelijk. Zeker als je bij mooi weer op het terras bent neergestreken.

 

 

 

De zaal

Betreed je de achterzaal, dan krijg je vanzelf zin in een feestje. De prachtige hoge ruimte is alle dagen van  de week te huur  en is geschikt  voor feesten, optredens, recepties, vergaderingen, presentaties, of wat je zelf maar kunt verzinnen. Op de pagina VERHUUR lees je meer >

 

Ben je nieuwsgierig naar de mooie ruimte, maar heb je niks te vieren of te vergaderen? Geeft niks, DE NIEUWE KHL organiseert mooie avonden en culturele zondagmiddagen in de achterzaal.