VRIJ 22 juni

Gipsy Saloon: the final battle met Lajos Pádár

Aanvang 18.30 uur

 

Anders dan u gewend bent, betaalt u voor deze speciale avond een entreeprijs van 7,50.  Dat kan online of aan de deur. 

Koop hier uw kaartje

 

Traditiegetrouw sluiten we een jaar lang Gipsy Saloon af met een grote finale, waarin de orkesten nog éénmaal hun muziek laten weerklinken, voor ze met welverdiende vakantie gaan: Bagdalo, RadioBudapest en Servus!

Maar deze avond brengt nog een speciale verrassing: één van de meeste gerenommeerde orkesten van Hongarije betreedt ons podium. Het orkest van Lajos Pádár is al jaren de vaste bespeler van restaurant Dunacorso, waar het de bezoekers van het mooiste terras van Boedapest in vervoering brengt met zijn fluwelen tonen.

 

Een avond om uitgebreid voor te gaan zitten dus. Leun achterover en geniet van de muziek en de aangevoerde spijzen. Reserveer hier een tafel of bel 020 – 77 91 575

 

Zo 24 juni 2018

Zondagmiddag-Swing met de

Jazz Warriors Big Band

Aanvang 16:00 uur

Entree: € 7,50

Koop hier je kaartje

 

Swingende en vrolijke muziek op de zondagmiddag. Kom luisteren en kijken naar de Jazz Warriors (dansen mag ook!). De Big Band bestaat uit een kleine twintig enthousiaste muzikanten o.l.v. Werner Janssen en speelt vooral Jazz uit de jaren ’30 tot ’60, maar ook Latin en Soul.

Met de geweldige zangeres Angeline Portier. Op deze middag speciale aandacht voor onze muzikale en virtuoze pianist Bruce Lim. We gaan vast niet voor het laatst van hem horen, maar het is wel de laatste kans hem als Jazz Warrior te horen spelen.

Blijft u na afloop eten?

Reserveer hier een tafel of bel 020 – 77 91 575

(Foto: Vincent van kleef)

ZO 1 juli

Live salsa en BBQ

Aanvang muziek: 15.00 uur, entree gratis

Aanvang BBQ: 18.00 uur, kosten 20,-

Koop hier je BBQ-kaartje

 

Swingende live salsa muziek door maar liefst vier verschillende Salsa orkesten:
Salero, Los Flamantes, Son Nuevos, en Cervez Fria. En dat gecombineerd met een
Caribische barbecue. Is er een mooiere manier om de zomer te vieren?

ZO 8 juli

Gospelkoor Deliverance – Higher Love
Aanvang: 14.30 uur
Entree: volwassene 12,50, kinderen tot 12 jaar 7,50
Koop hier je kaartje

 

Gospelkoor Deliverance zingt Higher Love!
Onder begeleiding van dirigent Erwin Young, pianist Rick Piepers en band, laat het drie-
stemmige koor van zo’n 40 zangeressen u genieten van American Black Gospel met invloeden vanuit de R&B en Soul. Met nummers als Higher love, Feeling good en People get ready, brengt Deliverance jong en oud in hogere sferen. Voor ‘’Vrienden van Deliverance’’ staat een tafeltje met een drankje klaar. Kijk voor meer informatie hierover op www.deliverance.nl.

 

En in het nieuwe seizoen

Zet alvast in je agenda: vanaf september iedere maand een zondagmiddagmatinee, geprogrammeerd door TO. Hij put daarbij uit zijn imposante netwerk, opgebouwd als programmeur voor kleine theaters en hofjesconcerten in de Jordaan. Zijn hart gaat uit naar kleinkunst, Franse chansons en fado. TO: ‘Voor mij is een voorstelling pas helemaal geslaagd als het publiek blij en met een glimlach op het gezicht de zaal verlaat. Ik zie u graag in de Nieuwe KHL.’

 

Het programma:

Zo 21 oktober: Machteld   

Chante vive ma France 

Koop je kaartje

Zangeres Machteld van der Gaag, geboren in Parijs brengt een persoonlijke selectie Franse chansons, bekend en onbekend. Chansons waar ze mee is opgegroeid of die later in haar leven voorbijkwamen. Ze wordt op piano begeleid door Nico van der Linden.

Zo 18 november:  David Vos

Koop je kaartje

David zingt en vertelt hartstochtelijk over alles wat al lang bezongen en verteld is, maar altijd de moeite waard blijft om gezongen en verteld te worden. Bezield en aangrijpend begeleid door pianiste Nettie Krull.

ZO 20 januari: Klezmertheater van Yesh

Koop je kaartje

Theatrale klezmer in de breedste zin van het woord. Yesh speelt Joodse muziek, zingt in Jiddisch, Ladino, Iwriet, Nederlands, Frans. Zweept op en brengt tot rust. Met chansonnière Anouk Dorfmann, accordeonist Geert Leenders, veelzijdig muzikant Jordy Sanchez en virtuoos violiste Anneke Frankenberg.

Zo 17 februari: The Bayou Mosquitos 

Koop je kaartje

Cajun, Tex Mex, Rhythm & Blues en Country zijn de ingrediënten in de gumbo van de muggen uit de delta. Muziek uit Louisiana en Texas met een hoofdrol voor het lyrische geluid van de accordeon.