Zo 26 maart

Sorrindo  

Aanvang 16.00 uur

Entree 7,50

Vijftien ervaren en toegewijde musici vormen een klassieke strijkersgroep, een houtblazersgroep, een koperblazerssectie én een swingend samba-trio. De muziek gaat van fluisterzacht tot stevige power. Sorrindo legt zich voornamelijk toe op de muziek van Hermeto Pascoal, in Brazilië een nationale bekendheid. Je gaat gegarandeerd glimlachend weer naar huis.

Onze kok bereidt deze avond een heerlijke Braziliaanse schotel voor € 17,50. En dat levert je nog korting op ook: entree plus Braziliaanse schotel € 22,50.

Wel graag reserveren: 020 77 91 575 of info@denieuwekhl.nl.

Om je een idee te geven:

Zo 2 april

Marlous Lazal en de mannen van de tango 

Aanvang 16.00 uur

Entree 8,-

Marlous Lazal brengt met haar Mannen van de Tango persoonlijk en emotioneel liedrepertoire. Zowel Spaanstalige Argentijnse tango’s als eigen werk. De Nederlandstalige liederen zijn recht uit het hart gezongen bespiegelingen over verlangen, liefde en eenzaamheid, drank en dood en verraden een hartstochtelijke heimwee naar grote passies in verre landen. Ze neemt het publiek via Sevilla en Granada mee naar de kroegen van Havana en Buenos Aires om uiteindelijk in Amsterdam thuis te komen.

DON 6 APRIL

Donderdag Documentaire: In procedure

Aanvang 20.30 uur

Entree  €6,00

De documentaire In Procedure vertelt het verhaal van Hassan, een vader die naar Nederland gevlucht is om zijn gezin te redden. Zijn 15-jarige dochter is ernstig ziek en hij heeft haar moeten achterlaten in Syrië. Met audioberichten via Whatsapp vinden Hassan en zijn gezin enige troost voor de pijn van elkaars afwezigheid. Het lange wachten tijdens de asielprocedure maakt hem echter zo wanhopig dat hij gaat twijfelen aan de juistheid van zijn beslissing zijn gezin te verlaten.

Scenario & regie: Jiska Rickels

Producent: Willemijn Cerutti

 

ZA 8 APRIL

Gipsy Saloon

Tijd : 18.00

Entree gratis

Een gouden concept: eten, drinken en luisteren naar de Hollandse zigeunermuziek van Servus. Niet-zigeuners die zigeunermuziek spelen, kan dat? Jazeker, want zigeunermuziek speel je met je hart. Dat heeft de muzikale nestor van het orkest, Nello Mirando, absoluut overgedragen. Servus speelt eigen composities en  Russische, Yiddische en Yoegoslavische nummers. In het voorprogramma spelen De Groene Blaadjes Roemeense volksmuziek, met een bezetting van bas, (alt)viool, taragot, zang, klarinet en accordeon.

Blijf je mee-eten en drinken? Reserveren kan via info@denieuwekhl.nl of tel. 020-7791 575.

 

VRIJ 14 APRIL

De Nieuwe KHL proeverij

Start 18.30 uur 

Entree 27,50

De nieuwe KHL introduceert een nieuwe menukaart. Tijdens de proeverij krijg je van je van alle nieuwe vis-, vlees- en vegetarische gerechten een voorproefje. Je komt vast terug voor meer!